Iuliana Doroftei de la „Bravo, ai stil!” a slăbit enorm! Fanii sunt îngrijorați

Maria Cristina   
în Stiri mondene
10/09/2018, 14:21
Iuliana Doroftei de la „Bravo, ai stil!” a slăbit enorm! Fanii sunt îngrijorați GALERIE FOTO
Iuliana Doroftei de la „Bravo, ai stil!” a slăbit enorm! Fanii sunt îngrijorați

Iuliana Doroftei, fosta câștigătoare de la Bravo, ai stil!, sezonul al 2-lea, a slăbit enorm. Fanii pisicuței Iuliana sunt îngrijorați pentru ea, deoarece aceasta este cu mult mai slabă decât în competiție.

Iuliana a fost o concurentă extrem de controversată la Bravo, ai stil!. Aceasta a fost implicată în mai multe conflicte cu jurații emisiunii și colegele ei. Iuliana Doroftei a intrat în competiția celui de-al treilea sezon BAS alături de Emiliana Burghelea.

Iuliana de la „Bravo, ai stil!” și-a îngrijorat fanii! Este foarte slabă

Cele două pisicuțe au avut un parcurs frumos în primele ediții ale emisiunii. Asta până când între cele două au intervenit mici răutăți și au devenit din cele mai bune prietene…cele mai mari rivale.

”Am avut crize de anxietate și nu mai rezistam când mă certam cu celelalte concurente. Acum pot să zic că mă simt mai bine, încerc să-mi revin pentru că am multe proiecte în plan. Încă sunt dezamăgită, tristă și nu am chef de nimic, dar ușor-ușor o să trec peste asta”, declara Iuliana în urmă cu două luni.

Iuliana Doroftei și Emiliana Burghelea: De la prietenie la rivalitate. Și invers

Chiar dacă relația dintre ea și Emiliana era compromisă total, cele două pisicuțe au hotărât să îngroape securea războiului și să se împace.

Momentul eliminării Emilianei le-a adus din nou împreună pe cele două foste prietene.

„Am invatat ieri o lectie de viata: trebuie sa iert si mai mult de atat, imi pare rau pentru faptul ca Emiliana a fost eliminata din competitie, dar noi vom ramane prietene”

 „Am ramas cu un gust amar dupa aceasta seara..Momentul eliminarii a fost unul foarte tensionat si trist… Am fost foarte emotionanta si m-a durut sa ma aflu pentru prima oara propusa spre eliminare.. Sau mai bine zis propusa spre eliminare alaturi de Emiliana..

O împăcare frumoasă, între două foste prietene!

„Nu mai eram apropriate, dar te voi iubi mereu și vei avea un loc special în inima mea…Nu vedeam această competiție fără tine și nu trebuia să pleci tu…simt că m-ai lăsat singură…”, acesta este mesajul Iulianei, după ce Emiliana a fost eliminată din competiția Bravo, ai stil! ALL STARS.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×