Ce s-a ales de Iuliana Doroftei, câștigătoarea BRAVO, AI STIL! Sezonul 3

Maria Cristina   
în Stiri mondene
10/08/2018, 21:20
Ce s-a ales de Iuliana Doroftei, câștigătoarea BRAVO, AI STIL! Sezonul 3 GALERIE FOTO
Ce s-a ales de Iuliana Doroftei, câștigătoarea BRAVO, AI STIL! Sezonul 3

Probabil că mulți dintre voi vă întrebați ce s-a întâmplat cu Iuliana Doroftei, câștigătoarea BAS, sezonul 3. Ei bine, Iuliana nu a reușit să câștige și sezonul ALL STARS, însă a cucerit inimile a multor adolescenți din România. Acum, Iuliana, își vede de viața ei și s-a detașat complet de fostele colege de platou, care i-au dat multe bătăi de cap pe tot parcursul emisiunii.

Ce s-a ales de Iuliana Doroftei, câștigătoarea BRAVO, AI STIL! Sezonul 3

Iuliana Doroftei a câștigat concursul Miss Dimond și se focusează pe cariera de model. A fost protejata juratului Cătălin Botezatu și rivala de moarte a Emilianei Burghelea, care inițial îi era cea mai bună prietenă.

Iuly și Emily au îngropat securea războiului și s-au împăcat, dar cu siguranța urmele trădărilor dintre cele două nu au dispărut. Emiliana și Iuliana sunt, aparent, apropiate, însă surse din anturajul celor două vorbesc despre acestea că relația lor cordială este doar un paravan, iar ura dintre cele două pisicuțe nu a dispărut niciodată.

Reacția Iulianei, după ce fosta ei prietenă a fost eliminată din competiția Bravo, ai stil! ALL STARS

Iuliana Doroftei, câștigătoarea sezonului al III-lea BAS, a suferit enorm când buna sa prietenă a părăsit competiția! La momentul respectiv a postat clipuri emoționante pe Instagram, iar mesajele sale erau pline de emoție. „Am invatat ieri o lectie de viata: trebuie sa iert si mai mult de atat, imi pare rau pentru faptul ca Emiliana a fost eliminata din competitie, dar noi vom ramane prietene”

 „Am ramas cu un gust amar dupa aceasta seara..Momentul eliminarii a fost unul foarte tensionat si trist… Am fost foarte emotionanta si m-a durut sa ma aflu pentru prima oara propusa spre eliminare.. Sau mai bine zis propusa spre eliminare alaturi de Emiliana..

O împăcare frumoasă, între două foste prietene!

„Nu mai eram apropriate, dar te voi iubi mereu și vei avea un loc special în inima mea…Nu vedeam această competiție fără tine și nu trebuia să pleci tu…simt că m-ai lăsat singură…”, acesta este mesajul Iulianei, după ce Emiliana a fost eliminată din competiția Bravo, ai stil! ALL STARS.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×