Iulia Albu vorbește deschis despre adopția unui copil

Sanda Popescu   
în Stiri mondene
04/08/2018, 15:53
Iulia Albu vorbește deschis despre adopția unui copil
Controversata Iulia Albu este deja mamica unei fetițe, Mikaela, în vârstă de 8 ani

Iulia Albu vorbește deschis despre o posibilă adopție. Vedeta este deja mămica unei fetițe, Mikaela, în vârstă de 8 ani. Jurata de la emisiunea ”Bravo, ai stil”, de pe Kanal D, ar vrea să-i dăruiască fiicei ei, pe care o are din urma relației cu Mihai Albu, un frățior sau o surioară. Designerul a declarat că își mai dorește încă doi copii și că probabil îi va adopta. Iulia Albu a scris sincer, într-o postare publicată pe contul ei de socializare: ”Îmi doresc încă doi copii. Pe unul probabil îl vom adopta”.

Controversata Iulia Albu este deja mamica unei fetițe, Mikaela, în vârstă de 8 ani. Jurata de la emisiunea ”Bravo, ai stil”, de pe Kanal D, ar vrea să-i dăruiască fiicei ei, pe care o are din urma relației cu Mihai Albu
Iulia Albu vorbește deschis despre adopția unui copil.”Mai vreau doi!”

Iulia Albu vrea să adopte măcar un copil, pentru ca Mikaela să aibă un frățior sau o surioară

Jurata de la ”Bravo, ai stil” este foarte mândră de fetița ei, de aceea mereu când este întrebată despre ea, o descrie în cel mai frumos mod.“Are voie să fie un copil care să aibă acces la multe lucruri, dar nu vreau să ajungă un om fără căpătăi. Din acest motiv trebuie să-i dăm niște lecții de viață atunci când acestea se impun. Îi oferim totul, dar cu moderație pentru că nu-mi doresc un copil din acela extrem de răsfățat care să ajungă după 18 ani o persoană fără căpătăi”, a declarat anul precedent Iulia Albu, pentru Libertatea. Cât despre viitorul fetiței, Iulia Albu nu-i impune nimic, ci își dorește să-și vadă de școală.”Nu-mi doresc asta pentru ea în acest moment. Este important să-și vadă de școală. Noi avem shooting-uri pe care le facem împreună, dar care nu sunt pentru public.”, a adăugat designerul.

Controversata Iulia Albu este deja mamica unei fetițe, Mikaela, în vârstă de 8 ani. Jurata de la emisiunea ”Bravo, ai stil”, de pe Kanal D, ar vrea să-i dăruiască fiicei ei, pe care o are din urma relației cu Mihai Albu
Jurata de la ”Bravo, ai stil” este foarte mândră de fetița ei, de aceea mereu când este întrebată despre ea, o descrie în cel mai frumos mod.

Relația cu fiica ei

Stilista spune că nu se declară cea mai bună mamă, pentru că o mamă bună îi acordă mai mult timp fiicei sale, spre deosebire de ea. ”Nu sunt cea mai bună mamă, cu siguranță. Din punctul meu de vedere, o mamă bună petrece foarte mult timp cu copiii ei. Eu nu sunt una dintre acele mame. Le respect enorm pe cele care decid să își crească copiii, dar pur și simplu nu sunt eu acel gen de persoană. Îi ofer fiicei mele tot ce își dorește, în măsura în care merită.”, povestit fashion-editorul.

Iulia Albu a divorțat acum cinci ani de tatăl fiicei sale

După 8 ani de căsătorie, Iulia(36 ani) și Mihai Albu(54 ani) au divorțat în anul 2013. De atunci, jurata ”Bravo, ai stil” a recunoscut că și-a refăcut viața și spune că se simte foarte fericită acum. Aceasta dezvăluie chiar că o cerere în căsătorie a avut loc. ”Nu mai e doar iubitul meu. Suntem de mai mult timp împreună și suntem în altă etapa, dar despre asta vom discuta la un moment dat.”

Iulia Albu este o stilistă, critic de modă și vedetă de televiziune română. În momentul de față este și unul dintre cei mai influenți fashion editori români, cu activitate publicistică bogată pentru reviste precum Ideal Mariaj, The Grand și OK Magazine. Este aboslventă a secției ”Modă” din cadrul UNARTE și a Facultății de Drept a Universității din București, dar a renunțat la profesia de avocat pentru a urma o carieră în industria modei. Începând din 2010, Iulia Albu a fost ambasadoarea Rafael & Sons, cel mai mare importator de diamante în România, pentru ca în 2013 să devină Brand Ambassador pentru FILOFAX. Stilista se remarcă prin aparițiile extravagante și comentariile tăioase cu privire la vestimentația unor vedete autohtone.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×