Iulia Albu o face praf pe Dana Budeanu: ”Este la fel și cu Floricica Dansatoarea”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
15/01/2020, 11:11
Iulia Albu o face praf pe Dana Budeanu: ”Este la fel și cu Floricica Dansatoarea”
Iulia Albu, atac extrem de dur la adresa Danei Budeanu. Sursa foto: Facebook.com

Iulia Albu (38 de ani) o ironizează pe colega sa de breaslă, Dana Budeanu. Fosta soție a „Arhitectului Pantofilor” Mihai Albu susține că Dana Budeanu a devenit celebră pentru o replică, nu despre ideile legate de capitolul fashion. 

Iulia Albu, vorbele dure la adresa Danei Budeanu

Iulia Albu a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, în cadrul rubricii „Marțea neagră” unde a venit vorba și despre Dana Budeanu. Fosta soție a lui Mihai Albu a lansat un atac dur la adresa colegei sale de breaslă despre care a spus că a devenit celebră după o anumită replică.

„O știu și este celebră şi a spus o chestie foarte interesantă:«Dacă nu eşti la Pro TV, nu exişti». Pentru asta e ea celebră…”, a comentat criticul de modă, Iulia Albu.

Stilista Iulia Albu o compară pe Dana Budeanu cu Floricica Dansatoarea

Iulia Albu a continuat să o atace pe Dana Budeanu spunând că vorbește precum un bărbat. La remarca lui Cătălin Măruță despre faptul că Dana și-a făcut cont pe Youtube după ce a fost dată afară de la Pro TV, Iulia a declarat că toată lumea are.

De asemenea, vedeta de televiziune a comparat-o pe Dana Budeanu cu Floricica Dansatoarea și regretata cântăreață de manele, Denisa Răducu cunoscută ca și Denisa Manelista.

„Este de la cascadorii râsului? Este cumva bărbat, vorbește cumva un bărbat? Toată lumea are canal pe Youtube. Şi Floricica Dansatoarea, și Denisa Manelista, sunt mai multe. A nu se înţelege că avem ceva cu alte genuri de muzică decât acelea pe care dansăm”.

Iulia Albu este cunoscută pentru replicile acide la ținutele vedetelor din showbiz-ul autohton. S-a remarcat după relația cu celebrul creator de pantofi, Mihai Albu, împreună cu care are o fetiță. Dana Budeanu este și o creatoare de stil care critică în termeni dur ținutele vedetelor.

Fosta soție a patronului de la Cancan, Dana, s-a remarcat în ultima perioadă prin vloggurile sale de pe canalul de Youtube. „Amețitele și Mafioții” este cel mai cunoscut și urmărit videoclip al Danei Budeanu.

Iulia Albu, atac dur la adresa Danei Budeanu și în urmă cu câțiva ani

„Ia neamule lista de Hashion iconuri românești! După ce Dana Budeanu pune coada la linguri, iar revista The One în loc să promoveze îi ridică statut înalt unor neaveniți, acum aflăm și care sunt veritabilele Fashion icnonuri, că e multe Gogule, în Românica! 

Adicătelea la ce termină 40 de studenți pe an facultatea de arte secția modă? Evident, ca să ajungă muritori de foame! Doar nu vă închipuiți că asemenea persoane au vreodată șansa să lucreze cu o publicație de modă, nu-i așa?”, a scris Iulia Albu pe contul de Facebook în 2013.

  • 38 de ani are criticul de modă Iulia Albu

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×