Iulia Albu critică ținuta purtată de Carmen Iohannis în Japonia: “A șocat din cel puțin 2 puncte de vedere”

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
30/10/2019, 19:05
Iulia Albu critică ținuta purtată de Carmen Iohannis în Japonia: “A șocat din cel puțin 2 puncte de vedere”
Iulia Albu o critică pe Carmen Iohannis pentru ținuta pe care a avut-o în vizita din Japonia *foto: perfecte.ro

Într-un material intitulat „De ce ținuta lui Carmen Iohannis la învestirea Împăratului Japoniei e mai bună pentru bal mascat la țară decât pentru Halloween”, semnat pentru cei de la perfecte.ro, designerița Iulia Albu o face praf pe prima doamnă a României pentru ținuta pe care a avut-o în „Țara Soarelui Răsare”.

Iulia Albu o critică pe Carmen Iohannis pentru ținuta pe care a purtat-o în Japonia

Iulia Albu susține că ținuta lui Carmen Iohannis „a șocat” din două puncte de vedere. În primul rând, din cauza faptului că și-a lăsat umărul la vedere, un lucru de neacceptat în cultura japoneză. „Este un gest extrem de imprudent să îți arăți umerii în Japonia. (…) este preferabil să îți arăți picioarele și fundul decât să îți arăți umerii. Așa o fac japonezii, așadar acestea sunt regulile după care jucăm atunci când participăm la evenimente în Japonia”, arată designerul.

De asemenea, Albu o critică pe prima doamnă și pentru coafura pe care a avut-o în Japonia: „Coafura nu are nicio treabă cu fizionomia ei, părul pare mai degrabă nearanjat, astfel încât Carmen Iohannis, chiar dacă este o femeie extrem de fumoasă, nu marchează o apariție de succes”,  a mai spus creatoarea de modă.

Pentru ce o laudă, totuși, Iulia Albu pe Carmen Iohannis

Iulia Albu are totuși cuvinte de laudă pentru încălțămintea pe care a purtat-o, chiar dacă susține că aceasta nu se potrivește cu accesoriile aurii, pantofii fiind argintii:

„Revenind la doamna Carmen Iohannis, Aladdin și alte lămpi, niciodată nu se asortează încălțămintea argintie cu curea și plic auriu, mai ales considerând alegerea extrem de imprevizibilă pe care Carmen Iohannis a făcut-o cu acești Valentino Rockstud arginții, pentru care chiar o felicit. Asta da o îmbunătățire vizibilă”, mai este de părere Iulia Albu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×