Iulia Albu a fost operată de urgență. Vedeta și-a luat inima în dinți și a povestit prin ce a trecut

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
31/05/2019, 14:52
Iulia Albu a fost operată de urgență. Vedeta și-a luat inima în dinți și a povestit prin ce a trecut GALERIE FOTO
Iulia Albu a criticat-o dur pe Sorina Pintea

Iulia Albu a fost operată de urgență! Celebrul fashion editor Iulia Albu a trecut prin momente grele, în urmă cu o lună de zile, când a fost nevoită să se lase pe mâna medicilor chirurgi. Iulia Albu a povestit totul pe blogul personal, nu ca să se victimizeze, ci să le povestească femeilor care se confruntă cu această problemă de sănătate din ce în ce mai des întâlnită în zilele noastre.

Iulia Albu a fost operată de urgență

Iulia Albu a spu că s-a operat de un chist ovarian și că a fost norocoasă deoarece a descoperit la timp afecțiunea de care suferea, iar lucrurile nu au degenerat. Vedeta a ținut morțiș să le povestească femeilor cu aceeași problemă doar pentru a le da curaj să meargă lamedic și să rezolve problema cât mai repede, deoarece intervenția nu doare deloc.

„Așadar … am suferit în data de 24 aprilie 2019 (da, atât de recent) o intervenție de îndepărtare laparoscopică a chistului ovarian și singurul motiv pentru care m-am hotărât să vă povestesc, este că, deși sunt o femeie care a avut si are opiniile celor mai reputați specialiști, am trecut prin ceea ce unele dintre voi au trecut deja si sper că altele nu vor fi nevoite să o facă.

Iulia Albu a fost operată de urgență
Iulia Albu a fost operată de urgență

Intervenția a presupus o lună de repaus „de bun simț”

Din fericire, diagnosticul corect nu a venit „prea târziu”, operația a decurs bine, iar a doua zi eram deja acasă. Intervenția a presupus o lună de repaus „de bun simț” și o verificare ulterioară. Nu, nu am avut dureri sau disconfort major și am purtat tocuri chiar de a doua zi”, a scris Iulia Albu pe blog.

Iulia albu mai scrie pe blog că a cărat ”câteva kg de crini albi”, tot în a doua zi după operație, împotriva sfatului medicilor. ”Nu,  eu nu îmi fac selfie-uri pe patul de spital si nici nu mă plâng atunci când car, la doua zile după operație, împotriva sfaturilor medicului, câteva kg de crini albi pentru un bun prieten”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×