Iubitul Oanei Radu, depus la capelă în Craiova. Momente grele pentru cântăreaţă

Iubitul Oanei Radu, depus la capelă în Craiova. Momente grele pentru cântăreaţă GALERIE FOTO
Trupul neînsuflețit al iubitului Oanei Radu, depus la capelă. Sursa foto: clik.ro

Trupul neînsuflețit al iubitului cântăreței Oana Radu a fost depus la capelă, în Craiova. Artista și familia tânărului trec prin momente groaznice. Alin a murit, cu toate eforturile medicilor de a-l menține în viață. Tânărul era perfect sănătos, avea toată viața înainte, însă un incident revoltător i-a curmat viața.

Trupul neînsuflețit al iubitului Oanei Radu, depus la capelă

Alin a  fost incendiat de către un vecin cunoscut cu afecțiuni psihice! Acesta l-a stroit cu benzină, apoi i-a dat foc, iar Alin a ars ca o torță. A fost dus de urgență la spital, unde a fost internat în ultima lună. Medicii au fost nevoiți să-i amputeze un picior pentru a-i salva viața, dar totul a fost în zadar.

„Era nebunul cartierului. Spunea că este Satana. Prietenul meu l-a ajutat mereu, a fost în casă la mama iubitului meu, a mâncat acolo. I-a dat cu o sticlă cu benzină în cap, a explodat şi a luat foc. În dimineaţa aceea s-au întâlnit şi i-a zis, ce faci, mă, te-ai făcut bucureştean? Dar el este un om pe care îl ştii că este nebun şi nu iei în seamă ce zice. Mi-e foarte rău. L-a transferat la Craiova întâi şi apoi cu un elicopter la Bucureşti”, mărturisea Oana Radu, imediat după incident.

Trupul neînsuflețit al iubitului Oanei Radu, depus la capelă
Trupul neînsuflețit al iubitului Oanei Radu, depus la capelă. Sursa foto: wowbiz.ro

Alin a fost incendiat de un vecin cu probleme psihice

Cu toate că doctorii au reușit să-l țină în viață în timpul acesta, trupul lui Alin a cedat din cauza arsurilor extrem de grave pe care le-a suferit. Acesta va urma să fie înmormântat la Craiova, orașul natal, precum a decis familia băiatului.

“Ce fericiţi eram acum 6 săptămâni!…şi azi simt cea mai mare tristețe. Visurile tale erau cu totul diferite……???? Dumnezeu să te odihnească în pace, ! Amin ! Blondutul meu frumooos… adio de la visurile tale, de la visurile noastre…“, a postat  solista Mirela Radu

Corpul neînsuflețit al bărbatului a fost depus la capela unei biserici din Craiova, iar toți apropiații au venit să-și ia adio de la el.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×