Iubitul Danielei Crudu, scene decupate din filme! A fugit cu autobuzul înainte să fie săltat de polițiști

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
09/02/2020, 16:44
Iubitul Danielei Crudu, scene decupate din filme! A fugit cu autobuzul înainte să fie săltat de polițiști GALERIE FOTO
Daniela Crudu este internată în spital. Sursa foto - facebook

Iubitul Danielei Crudu a fost personajul principal al unor scene parcă decupate din filme! În timp ce vedeta tv se afla internată la spital, bărbatul și-a împachetat lucrurile din casă și le-a dus la mașină.

Iubitul Danielei Crudu, scene decupate din filme!

Cel care i-a rupt piramida nazală Danielei Crudu a fost asaltat însă de paparazzi. Aceștia l-au surprins chiar în fața blocului în care locuia cu focoasa bruneta.

După ce şi-a pus tacticos toate bagajele în maşină, iubitul Danielei a făcut scandal şi, la un moment dat, s-a căţărat chiar pe balustradă, pentru a ajunge la fereastra apartamentului, în care s-ar fi petrecut întreg scandalul.

Iubitul Danielei Crudu, scene decupate din filme!

În cele din urmă, bărbatul a ales să fugă cu autobuzul. A fost prins de polițiști și dus în arest. Ar putea scăpa tocmai din mila victimei sale. Daniela Crudu nu vrea să facă plângere împotriva lui.

Vedeta TV nu este deloc bine – are nevoie de operație la nas după ce a suferit un traumatism cranio-facial. Fosta asistentă TV a mai suferit şi alte contuzii la nivel abdominal, dar și o entorsă la gleznă.

Apelul la 112 a fost făcut chiar de Daniela Crudu. S-a întâmplat lucrul acesta în jurul orei 5:30. Tânăra le-a transmis operatorilor că a fost dată afară din casă și bătută de către iubitul de origine croată.

Aceasta a fost dusă la Spitalul Universitar din Capitală și ulterior mutată la un alt spital pentru intervenția chirurgicală.

În acest moment a fost deschis un dosar penal pe loviri și alte violențe.

Mai mult de atât, Danielei Crudu i se va pune la dispoziție un formular prin care să ceară ordin de protecție provizoriu împotriva acestui bărbat.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×