Iubitul Danielei Crudu, scandal cu sora acesteia, în fața blocului. Ce i-a făcut Ana Crudu

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
10/02/2020, 11:03
Iubitul Danielei Crudu, scandal cu sora acesteia, în fața blocului. Ce i-a făcut Ana Crudu
Sora Danielei Crudu, scandal monstru cu iubitul surorii sale. Sursa foto: ipress.ro

După ce a fost snopită, pur și simplu, în bătaie de iubitul croat, Daniela Crudu continuă să țină primele pagini ale publicațiilor de tip tabloid. În timp ce fosta asistentă TV se află în grija medicilor de la Spitalul Universitar din Capitală, care urmează să o supună unei intervenții chirurgicale pentru reconstrucția nasului, mutilat în urma loviturilor încasate, agresorul se da în spectacol chiar în fața blocului „Cruduței”.

Iubitul Danielei Crudu a continuat scandalul. Noua „victimă”, sora fostei asistente TV

Și nu de unul singur, pentru că la fața locului și-a făcut imediat apariția Ana, nimeni-alta decât sora celei care până nu demult îi înnebunea pe telespectatori cu aparițiile sale din emisiunea prezentată de Dan Capatos la Antena 1. Potrivit spynews.ro, eforturile sale de a-l calma pe bărbat nu doar că au fost sortite eșecului, ba chiar au stârnit un scandal monstru, în văzul tuturor.

La un moment dat, iubitul Danielei Crudu s-a cățărat pe balustradă, cu gândul să ajungă la fereastra apartamentului în care locuiește frumoasa brunetă. Iar „show-ul” pus în scenă de croat nu s-a terminat aici, pentru că acesta a început să lovească în geam, cu gândul că astfel va reuși să atragă atenția. Și a atras-o din plin.

Sursa citată mai notează că sora fostei asistente TV, însoțită de iubitul său, i-a cerut bărbatului să înapoieze telefonul Danielei, care se afla în posesia sa. A refuzat să facă acest lucru, așa că spiritele s-au încins. Atât de tare, încât partenerul Anei a recurs la rândul său la violență, cu gândul că acest „argument” îl va convinge pe agresorul „Cruduței” să se conformeze. Nu s-a întâmplat, însă, așa. Doar polițiștii au reușit să îl convingă să cedeze într-un final dispozitivul cu pricina.

Ana Crudu, dezvăluiri despre iubitul violent al surorii sale: „Nu o lăsa să vorbească cu fanii”

După scandalul monstru încununat cu o bătaie soră cu moartea pe care iubitul croat i-a „administrat-o” Danielei Crudu, sora focoasei brunete s-a hotârât să dea cărțile pe față. Potrivit acesteia, totul s-ar fi întâmplat în autoturismul bărbatului, iar la mijloc ar fi fost gelozia individului.

Nu puțini sunt cei care aspiră să ajungă la inima și, mai ales, în așternuturile fostei asistente TV. Individul știa foarte bine acest lucru și avea grijă întotdeauna să o țină la distanță de „admiratori”.

În club nu a fost agresiv. Doar că nu o lăsa să vorbească cu fanii ei. Probabil a fost gelos. Asta e ce cred eu. Daniela nu putea să-mi zică pentru că dădea declaraţii. Probabil îi este milă şi nu vrea să îi creeze probleme.

Ştiţi cum e Daniela, are grijă de toată lumea să fie bine. Daniela a fost externată, nu a avut nevoie de spitalizare. Nu are nimic intern. Are la faţă şi la picioare cred că de când a mers fără pantofi.

Nu are traumatism cranio-cerebral, ci ochiul umflat şi vânăt şi nasul umflat, vânăt şi puţin fisurat. Trebuie să mergem la doctorul ei”, a declarat Ana Crudu, la scurt timp după bătaia încasată de sora sa.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×