Daniela Crudu are un nou iubit? Surpriză: e fiul unui cunoscut politician de la noi

Ana Chivu  
înStiri mondene
13/01/2019, 11:11
Daniela Crudu are un nou iubit? Surpriză: e fiul unui cunoscut politician de la noiGALERIE FOTO
Daniela Crudu are un nou iubit! Bărbatul este fiul unui cunoscut om politic

Daniela Crudu și-a făcut un nou iubit!? Focoasa brunetă pare că și-a găsit din nou dragostea, cu toate că are la activ câteva relații eșuate. Cruduța nu a încetat niciodată să creadă în dragoste. Poate că acesta va fi norocosul care îi va îndeplini dorința cea mai mare din viața sa, aceea de a avea un copil.„Îmi doresc un copil, nu neapărat să mă mărit. Dar îmi doresc un copil. Atunci când o să întâlnesc pe cineva, să mă liniştească.

Până atunci nu am obilgaţii, nu sunt măritată, nu am familie, de ce să nu mă distrez?”, a declarat fosta asistentă de televiziune.  De asemenea, s-a zvonit că ar avea o relație și cu Nicușor Stanciu, lucru care a fost demontat imediat de către brunetă. „Doamne. Nici nu-l cunosc. A făcut Capatos mișto, că Nicușor Stanciu este acum în vogă, gen, și m-a întrebat dacă îmi place de el. Am zis că e drăguț. Atât.”

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Daniela Crudu și-a găsit din nou dragostea!

Gabi Oprea Jr., un obișnuit al vieții de noapte și nelipsit de la petrecerile cu ștaif. Cei doi pare că se potrivesc din acest punct de vedere, pentru că se știe bine că Daniela Crudu este nelipsită de la distracție. Controversata vedetă trăiește o poveste de dragoste alături de fiul omului politic Gabriel Oprea.

Daniela Crudu alături de noul iubit, Gabi Oprea
Daniela Crudu alături de noul iubit, Gabi Oprea

Cea mai discutată relație a fostei asistente păcătoase a fost cea cu Mihai Coste, mult discutată și de Gigi Becali. “Această femeie (Daniela Crudu, n.r.) e periculoasă rău de tot! Îl va distruge și nu va mai juca fotbal! El a stat după Cruduța până dimineața, când a venit ea trotilată. Normal că nu-l mai țin genunchii după o noapte cu ea! Te duci la ea și stai o oră ți pleci, nu stai toată noaptea (…) Eu i-am zis lui Mihai că are voie de două ori pe săptămână”, a declarat atunci patronul clubului FCSB despre relația Danielei.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×