Iubitul Danielei Crudu a mers peste vedetă la spital. S-a aflat ce a urmat după bătaia încasată de brunetă

în Stiri mondene
12/02/2020, 15:18
Iubitul Danielei Crudu a mers peste vedetă la spital. S-a aflat ce a urmat după bătaia încasată de brunetă
Iubitul Danielei Crudu a mers peste vedetă la spital. Sursa foto: b1.ro

S-a aflat ce a făcut iubitul Danielei Crudu după ce a agresat-o pe brunetă. Iubitul croat al Danielei Crudu a fost la spital imediat după ce aceasta a ajuns acolo bătută chiar de el. Acesta a încercat chiar să intre în salon la ea, dar nu a fost lăsat de către cadrele medicale.

Iubitul Danielei Crudu a mers peste vedetă la spital

Iubitul Danielei Crudu, cel care a gresat-o, a fost la spitalul unde aceasta a fost internată în urma multiplelor leziuni cauzate chiar de el, scrie spynews.ro.  Acesta a încercat chiar să intre în salonul unde se afla Cruduţa, la scurt timp ce a agresat-o pe aecasta, dar nu a fost lăsat să intre de către cadrele medicale. Astfel, acesta a rămas pe hol, unde se plimba nervos şi întreba mereu dacă starea vedetei TV este una gravă.

Bărbatul croat a avut remuşcări sau chiar îi era frică ca fapta sa josnică să nu se transforme în vreun dosar penal pentru tentativă de omor. După o ultimă încercare de a intra în salon la Daniela Crudu, neruşită, iubitul croat a plecat nervos din spital şi s-a îndreptat către casa acesteia.

Iubitul croat a părăsit casa Danielei Crudu

Acesta a fost dat afară din casa vedetei, astfel că îşi muta ţoalele la maşină. În acest timp a apărut Ana, sora Danielei Crudu, care a discutat ceva cu el. Aceasta era însoţită de partenerul ei. Pentru că a fost emis un ordin de restricţie, iubitul croat şi-a luat ţoalele în prezenţa oamenilor legii. De asemenea, Daniela Crudu nu a depus plângere împotriva croatului.

Cazul Danielei Crudu a oripilat opinia publică, după ce aceasta a fost snopită în bătaie de iubit. Multe vedete au reacţionat şi l-au atacat pe reţelele de socializare sau în propriile emisiuni pe iubitul agresor. Printre aceştia s-au numărat şi Mircea Badea.

Asta cu gelozia este ceva abominabil. Dacă este o boală cu adevărat odioasă, aceasta este gelozia. Tu te combini cu una. Și unde ai cunoscut-o? La un institut de maici?

Nu. Ducea apă în Africa? Nu. De unde ai auzit că există Daniela Crudu? Din ziare, de pe la televizor. Dacă te-ai combinat cu Daniela Crudu și ești gelos înseamnă că nu ești sănătos la cap.

Dar întrebarea mea este cum dracului ajung ăștia să fie bogați, ăștia care se combină cu Daniela Crudu și sunt geloși. Te enervează că au venit unii să facă poze cu ea? Pe bune?!

Dar tu de ce te-ai combinat cu ea? Ăsta are Bentley? Nu vi se pare o chestiune absolut nedreaptă din partea vieții? Păi dacă ăsta are Bentley… noi ar fi trebuit să avem Gulfstream. Dacă ăsta are un Bentley, noi trebuia să avem zece”, a spus Mircea Badea în cadrul emisiunii „În gura presei”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×