Iubita lui Marica, la două săptămâni după naștere! Ioana Marcu și-a revenit deja la formele inițiale

EXCLUSIV STIRI MONDENE
Ana Chivu   
în Stiri mondene
07/09/2018, 16:28
Iubita lui Marica, la două săptămâni după naștere! Ioana Marcu și-a revenit deja la formele inițiale GALERIE FOTO
Iubita lui Marica, mămică pentru a doua oară! Acesta și-a revenit deja la formele inițiale

Iubita lui Ciprian Marica, Ioana Marcu, arată impecabil la două săptămâni după naștere. Fotbalistul și-a mărit familia, iar pe corpul iubitei sale nu se vede nicio schimbare două sarcini.

Ioana a fost surprinsă pe plajă zielele trecute, iar reporterii Știri Mondene au rămas surprinși când au văzut-o. La două săptămâni după naștere, Ioana Marcu arată la fel ca înainte!

Frumoasa blondă a împărtășit mici secrete despre cum își întreține silueta.  Partenera de viață a fotbalistului Marica recunoaște că are o alimentație sănătoasă și că face mult sport, chiar și în timpul sarcinii. Cei doi părinți trăiesc ce mai frumoasă perioadă din viața lor. Ciprian și Ioana sunt părinții a doi copii frumoși și sănătoși.

Citește și: Monica Tatoiu, goală pușcă! Pensionara de lux face plajă în costumul Evei!

Citește și: Comemorare Freddie Mercury! Artistul ar fi împlinit 72 de ani!

Iubita lui Marica, mămică pentru a doua oară! Acesta și-a revenit deja la formele inițiale

”Suntem o familie modernă, nu e nevoie de ceva scris ca să ne iubim!”, au declarat aceștia. Cei doi nu și-au oficializat relația nici la starea civilă și nici în fața Domnului, dar se declară fericiți așa cum sunt acum.

Ioana, iubita celebrului fotbalist Marica, arată tare bine după două sarcini. Chiar și după prima sarcină și-a arătat corpul cu care ar putea concura lejer pentru un titlu de frumusețe.

Ioana Marcu este o femeie norocoasă în ceea ce privește kilogramele de care scapă ușor. Greutatea acumulată pe timpul celor două sarcini nu a fost pentru nicio clipă vreo problemă. Se pare că are un antrenament bine pus la punct, dar are grijă mare și la alimentație. Aceasta a susținut că sportul nu a lipsit nicicând din viața ei, nici pe timpul sarcinii, astfel a reușit să se păstreze în formă.

Relație Ioana Marcu și Ciprian Marica

Ciprian Marica trăiește o poveste de dragoste foarte frumoasă cu Ioana Marcu. Cei doi au deja 2 copii împreună, doi băieței. Marica a fost unul din cei mai rivniți bărbați, iar de-a lungul timpului în care s-a făcut remarcat a avut numeroase relații cu femei celebre. Ioana este din Constanța și este studentă la Facultatea de Medicină. Cei doi locuiesc împreună și se comportă ca o adevărată familie. Fotbalistul și-a dorit enorm de mult o familie, astfel, a reușit s-o întemeieze de tânăra blondină, cu care a făcut deja 2 copii.

Declarații Ciprian Marica

Sunt tată de cinci zile. Mulțumesc lui Dumnezeu, toată lumea e bine, sănătoasă. Mi-am propus să mă dedic familiei și, uite, acum, e nevoie de mine cu atât mai mult. E un moment unic, fericit! ‘Suntem o familie modernă, nu e nevoie de ceva scris ca să ne iubim!’, a declarat Ciprian Marica după nașterea primului copil.

Biografie Ciprian Marica

Pe numele său din buletin Ciprian Andrei Marica, s-a născut pe 2 octombrie 1985, în Capitală. Acesta s-a retras din activitatea sa de fotbalist, unde a activat ca atacant. Pentru echipa națională a jucat 71 de meciuri, pentru care a evoluat între anii 2003 și 2014, unde a reușit să marcheze 25 de goluri. Prima oară a devenit tătic la începutul lunii noiembrie 2016.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×