Monica Tatoiu, goală pușcă! Pensionara de lux face plajă în costumul Evei!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
05/09/2018, 15:22
Monica Tatoiu, goală pușcă! Pensionara de lux face plajă în costumul Evei! GALERIE FOTO

Cu toții o cunoaștem pe Monica Tatoiu, dar nimeni nu a văzut-o goală. Cel puțin până acum. Este invitată la aproape toate televiziunile de știri din România, unde își dă cu părerea despre toate subiectele de discuție din România și nu numai. Recent, am aflat că pensionara de lux face plajă cum a făcut-o mama ei. Așadar, Monica Tatoiu, în vârstă de 62 de ani, ne-a informat că face plajă goală! Ea a mers în această vară în vacanță alături de soțul ei, Victor Tatoiu și a înotat fără costum de baie. Vedeta susține că este un sentiment incomparabil și că îi place să facă plajă și baie nudă.

Vedeta de televiziune a fost o lună în Italia, acolo unde s-a plimbat cu barca și a făcut plajă pe diverse insulițe virgine. Când merge în Grecia, femeia de afaceri face la fel. Se plimbă cu barca și explorează insule cu soțul ei. Astfel că, pentru că nu o vede nimeni, Monica Tatoiu preferă să facă plajă în costumul Evei, deși soțul ei nu prea o lasă.

Monica Tatoiu înoată goală pușcă! Soțul nu prea este de acord

”Am o barcă care are vreo 30 de metri. Cu ea traversz în Grecia dacă e vreme bună. Am şi permis de barcă. (…) Toate iahturile greceşti sunt pline… de proaste, ce piţipoance! Sunt zeci de golfuri. Eram doar eu cu Victor, că am făcut plajă…. (n.r. goală). Apoi ne duceam unde erau turiştii. Da, Tatoiu nu mă lasă (n.r. se îmbrăca). Cine mă cunoaște acolo? Că rușii nu mă cunosc…încă! N-au de unde să apară poze. Pe mine nu mă deranja, nu mă cunoaşte nimeni. Eram doar eu cu pescăruşii, n-au de unde poze. Ştii ce mişto e să faci baie fără costum de baie? Foarte mișto. Eu îi înțeleg p-ăștia. Dar nu e frumos!”, a povestit Monica Tatoiu, la Antena Stars.

Monica Tatoiu este o pensionară de lux! Deşi îşi permite să trăiască pe picior mare, femeia de afaceri nu aruncă cu banii în stânga şi-n dreapta. Este chibzuită şi, chiar dacă îşi permite să călătorească peste tot prin lume, mărturiseşte că nu stă la hoteluri de cinci stele.

„Am avut un salariu de 10.000 de euro. Am muncit mult şi am făcut banii cu greu. Mi-am uitat şi copilul sub birou. De aceea, nu arunc cu banii. Nu stau la hoteluri de cinci stele şi nu mănănc la restaurante de fiţe. La noi, inspectorii ar închide acele localuri, care fac grătar în uşa toaletei. Am maşină de 14.000 de euro, nu de 50.000, pentru că tot acolo mă duc cu ea, la piaţă! Cumpăr bilete de avion în avans, cu discount de 60 la sută. Acum am o pensie de 9.700 de lei. Şi când eram profesoară de matematică, eu câştigam bine. Făceam meditaţii. Luam cam 1000 de dolari. Din primul meu salariu mi-am luat un inel cu diamante de 1.300 de lei”, a povestit Monica Tatoiu la Antena Stars.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×