Italian de 71 de ani, găsit mort în locuinţa sa din Alexandria. Bărbatul nu era monitorizat cu privire la infectarea cu virusul COVID-19

Narcis Rosioru   
în Stiri de ultima ora
05/03/2020, 16:56
Italian de 71 de ani, găsit mort în locuinţa sa din Alexandria. Bărbatul nu era monitorizat cu privire la infectarea cu virusul COVID-19
Italian de 71 de ani, găsit mort în locuinţa sa din Alexandria. Bărbatul nu era monitorizat cu privire la infectarea cu virusul COVID-19. Sursa foto: Hepta

Un italian de 71 de ani a fost găsit mort, joi, la domiciliul său din Alexandria, după ce fusese externat recent din spital, dar care nu era monitorizat în legătură cu epidemia de coronavirus, neexistând suspiciuni în cazul său, informează News.ro.

Italian de 71 de ani, găsit mort în Alexandria

Italianul a fost găsit mort în locuința sa din Alexandria și se cunoaștea faptul că suferea de afecțiuni medicale. De altfel, acesta fusese externat recent din spital.

În ceea ce privește decesul bărbatului, IPJ Teleorman anunță că nu existau suspiciuni de infecție cu noul coronavirus și nici nu călătorise în ultima perioadă.

Potrivit oamenilor legii, joi, în jurul orei 12:00, Poliţia Municipiului Alexandria a fost sesizată despre faptul că un bărbat a fost găsit decedat în locuinţa sa din Alexandria.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au constatat că sesizarea se confirmă, echipajul de prim-ajutor a declarat oficial decesul bărbatului în vârstă de 71 de ani, cetăţean italian.

Bărbatul nu era suspect de coronavirus

„În contextul aplicării măsurilor necesare pentru prevenirea şi combaterea infecţiilor cu coronavirus, menţionăm faptul că bărbatul nu era monitorizat, neexistând suspiciuni cu privire la infectarea sa cu virusul COVID-19, şi nu a călătorit în ultima perioadă”, arată Poliţia Teleorman.

Bărbatul avea antecedente medicale și fusese externat recent din spital, au mai precizat autoritățile din Teleorman.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×