Irina Tănase, mesaj subtil de Ziua Îndrăgostiților. Ce a postat iubita lui Dragnea pe contul de socializare

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
14/02/2020, 17:47
Irina Tănase, mesaj subtil de Ziua Îndrăgostiților. Ce a postat iubita lui Dragnea pe contul de socializare
Irina Tănase şi Liviu Dragnea

Irina Tănase suferă din cauza lui Liviu Dragnea, care este în închisoare. Iubita fosului şef al PSD a postat pe Instagram un mesaj de Ziua Îndrăgostiţilor din care reiese că viaţa ei este foarte tristă fără acesta.

Irina Tănase, mesaj subtil de Ziua Îndrăgostiților

Irina Tănase a avut o Zi a Îndrăgostiţilor de coşmar, după cum ea singură recunoaşte printr-o postare pe Instagram. Iubita lui Liviu Dragnea nu a putut să fie alături de el, întrucât acesta este în închisoare.

„Dacă cineva m-ar întreba ce este Iadul. I-aş răspunde că este distanţa dintre doi oameni care se iubesc”, a fost postarea Irinei Tănase pe Instagram-ul său.

Iadul pentru Irina Tănase este distanţa dintre doi îndrăgostiţi

De altfel, Liviu Dragnea a încercat să fie alături de ea de Ziua Îndrăgostiţilor şi a depus o contestare a executării pedepsei, dar termenul a fost amânat, pentru că avocaţii săi nu s-au prezentat în sala de judecată. Astfel, DNA a fost de acord cu acordarea altui termen, respectiv pe data de 18 februarie.

La procesul care a avut loc marţi, unul dintre avocaţii săi a trimis acte precum că este bolnav, iar celălașt nu s-a prezentat în sala de judecată. Judecătoarea a intrat în posesia actelor care arătau că avocata Flavia Teodosiu se află în repaos medical. Actele au fost aduse de către un alt avocat împuternicit.

Astfel, judecătoarea Manuela Orzaţă a anunţat că judecarea contestaţiei de executare a pedepsei va fi reluată pe data de 18 februarie. Liviu Dragnea, fostul şef al PSD, execută o pedeapsă de 3.6 luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive.

Postarea Irinei Tănase de pe Instagram infirmă încă o dată zvonurile cum că ea şi Liviu Dragnea s-ar fi despărţit. Săptămâna aceasta au apărut nişte zvonuri în acest sens, după ce Irina Tănase nu a mai fost văzută cu un inel cumpărat de Liviu Dragnea pe deget.

Apropiaţii iubitei lui Liviu Dragnea susţineau că inelul nu este unul de logodnă, ci a fost un simplu cadou. Astfel, Irina Tănase are perioade când îl poartă şi perioade când nu-l poartă sau apelează la alte bijuterii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×