Dana Budeanu, mesaj pentru bărbații care fac cadouri de Ziua îndrăgostiților: ”Alea sunt ca niște staboruri”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
14/02/2020, 08:58
Dana Budeanu, mesaj pentru bărbații care fac cadouri de Ziua îndrăgostiților: ”Alea sunt ca niște staboruri”
Dana Budeanu, mesaj penru bărbații care fac cadouri de Ziua Îndrăgostiților. Sursa foto: Instagram.com

Dana Budeanu pare că nu este adepta Valentine’s Day dacă este să ne luăm după ce mai recent vlog postat în social media. Creatoarea de modă încearcă să le explice bărbaților ce-i așteaptă de Ziua Îndrăgostiților, femeile nemulțumite de cadourile pe care le primesc.

Dana Budeanu despre Valentine’s Day și cadourile pe care le vor femeile

Dana Budeanu nu se dă în lături de a critica una dintre cele mai frumoase sărbători pentru cuplurile îndrăgostite. Celebrul critic de modă și bune maniere le transmite bărbaților că oricât s-ar da peste cap pentru a-și impresiona partenera de Ziua Îndrăgostiților, ea tot nu va aprecia.

Creatoarea de modă le cere „mafioților” să nu se mai chinuie cu cadoul de Ziua Îndrăgostiților pentru că femeile ajung să discute mai târziu în „găștile lor de amețite” despre asta și automat „mafiotul intră la sabor”.

„Nu vă mai chinuiți cu cadoul de Valentine’s Day. Eu vă spun, ele toate orăcăie că vor o cutie cu niște bomboane, un pachet de flori. «Importantă este iubirea ta pentru mine». Never! Deci, ele au niște găști, găștile de amețite, le știți. Alea sunt ca niște staboruri”, a spus creatoarea de stil în cel mai recent vlog din „Amețitele și Mafioții”.

Creatoarea de stil despre mafioții care fac cadouri de Ziua Îndrăgostiților

Creatoarea de stil este de părere că femeia așteaptă să primească cadoul pe care și-l dorește fără să-i spună partenerului despre ce este vorba. Pe scurt „amețitele” se așteaptă să primească Chanel, dar să le fie citite gândurile.

„Ei nu-i place decât Chanel. Ea nu-ți spune ce vrea pentru că se așteaptă să vii tu, iar tu nu vii pentru că nu vrei să iei Chanel. Normal! După ce a primit cadoul se produce staborul, masa de fătăloaice. Pleacă fătăloaicele de Valentine’s Day că ele se sărbătoresc, ele, fetele!”, a mai spus Dana Budeanu.

Dana Budeanu a mai adăugat că în „stabor” amețitele vorbesc despre tot ce fac și mai ales, ce nu fac mafioții de lângă ele. Așa ajung amețitele să-i cunoască pe bărbații prietenelor. Vedeta susține că „mafioții” sunt făcuți „pilaf” în stabor.

„Intri la stabor, nebunule! Și la stabor ești făcut pilaf. După ce te-ai chinuti 3 luni să iei cadou, la stabor ești făcut pilaf. Voi, mafioții, sunteți disecați de amețite, vă știu pe toți, și pe al ei și pe al celorlalte, goi.

Nu vă imaginați că există vreun secret. Ele toate dezbat problema mafiotului în gașca de amețite și apoi acasă să spună ce a primit cealaltă”, a mai precizat vedeta în clipul video care a devenit viral.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×