„Acum vreo două-trei verdicte am spus o frază despre care m-au întrebat chiar și niște cunoștințe mai apropiate. «Cum adică ești curvă în gând?» Păi acolo începe totul, în gând.

Faptul că tu ai gândit astfel, dar că ceea ce ai gândit ca o curvă nu se întâmplă și fizic nu te face mai puțin curvă decât pe aceea care pune în aplicare ceea ce a gândit și fizic”, a afirmat cretoarea de stil.

Dana Budeanu: ”Voi sunteți niște perverse”

„Nu mai gândiți primar, cum vă convine, că eu dacă stau cu mafiotul în pat dar mă gândesc că sunt cu Brad Pitt sunt o curvă. Că Brad Pitt oricum nu vine, da’ față de ăla sunt, nu?

Voi sunteți niște perverse, aveți senzația că dacă vă spălați și vă puneți helancă și vă îmbrăcați așa frumos până în gât, și blugi până jos și ghetuțe și ți-ai pus pulover și trei sutiene și ieșiți în oraș (…) poți să nu fii curvă?

Nu! Nu! În cap tot ești, nu? Da. În cap ești tot, nu conteză cum te-ai îmbrăcat. Ipocritelor, nu contează asta! Curvă ești de-aici (din cap, n.r.)”, și-a continuat Dana Budeanu reacția acidă de pe contul de Youtube.