Dana Budeanu a descoperit o nouă categorie de bărbați care o irită la culme: „Luați-vă fătălăii acasă! Ăștia se-nmulțesc, mă!” – VIDEO savuros

Dan Suta   
în Stiri mondene
20/01/2020, 20:40
Dana Budeanu a descoperit o nouă categorie de bărbați care o irită la culme: „Luați-vă fătălăii acasă! Ăștia se-nmulțesc, mă!” – VIDEO savuros
Dana Budeanu s-a luat din nou de anumiți bărbați. Sursa foto: captură Facebook

Dana Budeanu a descoperit o nouă categorie de bărbați care o irită la culme: cei care la vârste majore sunt încă dependenți de mamele lor.

Dana Budeanu a descoperit o nouă categorie de bărbați care o indignă

Vedeta care a devenit unul dintre cele mai viralizate personaje din mediul online i-a făcut din nou pe internauți să râdă în hohote cu un videoclip care a ajuns pe tot Facebook-ul.

Dana nu își poate explica de ce unii bărbați, ajunși la anumite vârste, nu reușesc să facă mare lucru în viață fără mamele lor.

Cam are dreptate… sa ma iertati ??

Gepostet von Laura Trandafir am Montag, 20. Januar 2020

„V-au spălat mamele pe cap până la 20 de ani”

Stilista a comentat extrem de acid la adresa celor care, chiar și după ce încep o relație, le pomenesc mai des pe mamele lor ca oricând altcândva în viață.

„Cea mai bună mâncare e aia pe care o face mama. Nimeni nu face ca mami. Mami în sus, mami în jos. Bă, mami, luați-vă fătălăii acasă!”, spune revoltată Dana.

„Nu mai putem respira de atâția fătălăi. Ce bărbat e ăla care pleacă mai devreme de la serviciu pentru că merge la mami să mănânce tocănița din copilărie? Voi stați ca vitele, la ce vă uitați?”, mai spune Dana Budeanu, într-un clip postat pe Facebook.

„Du-te cheam-o pe mami să te spele la poponeț, că v-au spălat mamele pe cap până la 20 de ani, de aia sunteți în halul în care sunteți. Ăștia se-nmulțesc, mă”, continuă Dana.

Vedeta a continuat: „De ce nu vă mutați cu mami? Stați cu ea în pat, la mijloc!”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×