Probleme pentru Irina Tănase! Logodnica lui Liviu Dragnea, operată pentru a patra oară

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
08/02/2020, 12:05
Probleme pentru Irina Tănase! Logodnica lui Liviu Dragnea, operată pentru a patra oară GALERIE FOTO
Irina Tănase într-un instantaneu alături de Liviu Dragnea. Sursa foto - unica.ro

Probleme pentru Irina Tănase! Logodnica lui Liviu Dragnea a trecut prin a patra intervenție chirurgicală. Vorbim despre o operație considerată riscantă și care a avut loc la o clinică din Turcia.

Probleme pentru Irina Tănase!

Potrivit cancan.ro, se pare că partenera fostului lider al PSD suferă de o boală genetică.

”Prima operație pe care a avut-o a fost la un an. Apoi a ținut-o numai prin spitale și analize cam toată viața. Suferă de o boală genetică a oaselor, însă este tratabilă.

Logodnica lui Liviu Dragnea, operată pentru a patra oară

Din păcate, dacă nu se operează, poate să moară, însă riscul să moară și pe masa de operație este la fel de mare.

Ea este curajoasă. Anul trecut, în februarie, a suferit cea de-a treia operație, în România, la spitalul de stat. 

Operația a fost foarte periculoasă, singurul medic din lume, și nu exagerez când spun din lume, care a vrut să o opereze a fost doctorul chirurg Marius Catană. Ea putea să moară acolo, este o operație foarte riscantă.

Mai trebuie să facă o operație, însă mai așteaptă, trebuie să te pregătești psihic pentru așa ceva” a spus un apropiat al Irinei, pentru sursa citată anterior.

Vă readucem aminte că pe data de 27 mai 2019, Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție la trei ani şi șase luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Conform rechizitoriului întocmit de DNA, Floarea Alesu, director executiv al DGASPC Teleorman, în schimbul unor foloase necuvenite, a procedat la menţinerea ilegală în posturi a două angajate – Adriana Botorogeanu şi Anisa Niculina Stoica.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×