Irina Rimes, vacanță exotică alături de iubitul său! Artista s-a pozat în ipostaze incendiare FOTO

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
15/01/2020, 17:23
Irina Rimes, vacanță exotică alături de iubitul său! Artista s-a pozat în ipostaze incendiare FOTO GALERIE FOTO
Irina Rimes, în vacanță alături de iubit. Artista a pozat într-o ipostază provocatoare. Sursa foto: Facebook

După operația dificilă suferită chiar în ultima zi a anului trecut, Irina Rimes a plecat într-o binemeritată vacanță și nu de una singură, ci alături de noul său iubit, a cărui identitate rămâne, însă, cel puțin pentru moment, învăluită în mister. Cei doi îndrăgostiți au ales să petreacă Revelionul pe rit vechi într-o destinație exotică, departe de agitația cotidiană.

Irina Rimes se relaxează în Kenya, alături de noul său iubit

Însoțită de bărbatul care i-a furat inima și a făcut-o să lase în urmă toate dezamăgirile din trecut, îndrăgita artistă a zburat tocmai în Kenya, pentru a petrece câteva zile de neuitat pe incula Chale, situată în sud-estul statului african.

Aceasta are deschidere la Oceanul Indian și, pe lângă peisajele de basm, se bucură de o diversitate de specii de plante și animale. În plus, Irina Rimes și iubitul său se răsfață cum se cuvine la un hotel care oferă servicii la cele mai înalte standarde ale luxului.

Dincolo de aspectele amintite mai sus, frumoasa cântăreață din Republica Moldova își dorește să aibă parte de liniște și pace. Prin urmare, a ales un loc destul de izolat pentru a petrece o vacanță de neuitat în compania persoanei iubite.

Irina Rimes s-a pozat în costum de baie și a încins rețelele de socializare

Chiar dacă se relaxează pe meleagurile îndepărtate ale Kenyei, Irina Rimes nu poate uita de fanii care îi urmăresc activitatea în mediul online. Artista și-a răsfățat prietenii din „Cosmosul” său cu o fotografie în costum de baie, iar imaginea a încins rețelele de socializare, atât la propriu, cât și la figurat.

În doar câteva minute, postarea Irinei a fost răsplătită cu mii de like-uri și reacții pozitive din partea Internauților. Dacă vreți să admirați formele de invidiat ale frumoasei artiste, trebuie doar să aruncați o privire în Galeria Foto de mai sus.

Irina Rimes, „terorizată” de un gândac uriaș în vacanță

Paradisul Kenyei vine, însă, cu unele sacrificii, iar Irina Rimes a simțit pe propria piele ce înseamnă să te relaxezi pe un alt continent. Un gândac uriaș i-a dat serios de furcă juratei de la Vocea României, după ce i-a ocupat baia din camera de hotel în care era cazată.

Artista i-a făcut față cu brio, mai ales datorită iubitului său, care îi este alături în această aventură. Întreaga întâmplare a fost dezvăluită pe Instagram, unde fanii s-au amuzat copios și i-au împărtășit Irinei propriile pățanii din vacanțele exotice.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×