Irina Rimes iubește din nou. Artista, sărut în public cu iubitul, în Brașov. FOTO

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
26/12/2019, 11:19
Irina Rimes iubește din nou. Artista, sărut în public cu iubitul, în Brașov. FOTO GALERIE FOTO
Irina Rimes, sărut în public cu iubitul necunoscut. Sursa foto: Instagram.com

Irina Rimes este o artistă desăvârșită, dar la capitolul iubire a avut parte de suferință. După ce a trecut printr-un divorț dureros, frumoasa cântăreață pare că și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat.

Irina Rimes, sărut cu iubitul. Imaginea a fost urcată pe rețelele de socializare

Cântăreața de peste Prut, Irina Rimes, excelează nu numai la capitolul carieră, ci și în iubire. Artista iubește din nou și a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu actualul iubit căruia i-a ascuns totuși identitatea. VEZI FOTO

Vedeta a urcat pe o rețea de socializare o fotografie în care se ține în brațe cu un bărbat și se sărută pătimaș, scrie cancan.ro. Poza a fost făcută în timpul vacanței din Brașov unde cântăreața pare că se distrează de minune.

Înainte de această fotografie artista a mai postat imagini cu un bărbat în timp ce împodobesc bradul de Crăciun. Totodată, pe contul de Facebook, în story, apar și filmulețe în care cineva îi tot ia telefonul artistei din mână. ”crăciunuloffline” a scris Irina Rimes.

Irina Rimes, dezvăluiri despre fostul soț și de unde vine inspirația în muzică

Artista din Chișinău s-a căsătorit la o vârstă foarte fragedă, dar a mărturisit că fostul soț a fost cel care a inspirat-o legat de muzică. Irina Rimes a făcut nunta după doi ani de relație, dar din păcate căsnicia ei nu a durat foarte mult, motivul fiind infidelitatea partenerului de viață.

Moldoveanca și-a pus viața în versuri și a reușit să aibă un succes fulgerător. Cântăreața spunea în urmă cu un an că nu a știut că are talent, dar dragostea a fost cea care i-a dat aripi și a făcut-o să scrie versuri.

„Eu niciodată nu am crezut că sunt talentată. Am cântat așa dintr-o inerție. Din dragoste m-am apucat să scriu pentru mine. (…)El a fost bărbatul care m-a lansat. Eu eram un om foarte mediocru. Nu scriam muzică, nu interpretăm. Muncă chiar face minuni. Fostul meu m-a inspirat” a povestit moldoveanca, scrie romaniatv.net.

Irina Rimes consideră că un strop de gelozie trebuie să existe în orice relație amoroasă. „Un dram de gelozie e ok. Da, pentru că, în general, gelozia arată că omului de lângă îi pasă de tine și ce faci; dacă îl trădezi, dacă nu îl trădezi.

Dacă nu există niciun fel de gelozie înseamnă că nu există acel sentiment de posesiune, interes și dacă nu există interes, nu există nici dragoste. Chiar și din respect există interes, dar aminte din dragoste”, a mărturisit artista, potrivit cancan.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×