Irina Rimes, ținută spectaculoasă la Vocea României. Rochia, apreciată de fani. Foto

Irina Rimes, ținută spectaculoasă la Vocea României. Rochia, apreciată de fani. Foto GALERIE FOTO
Irina Rimes a ales o rochie cu un mesaj puternic la Vocea României

Irina Rimes a apărut la Vocea României din 13 septembrie îmbrăcată într-o ținută spectaculoasă! Pe lângă faptul că rochița este destul de scurtă și îi pune în valoare picioarele, aceasta are și un mesaj care parcă descrie perfect atitudinea vestimentară a artistei!

Irina Rimes a ales o rochie cu un mesaj puternic la Vocea României

Irina Rimes a strălucit la propriu la ultima ediție Vocea României într-o rochie roșie cu negru, destul de scurtă, dar plină de mesaje! Piesa vestimentară mai conținea și o cireașă mare, dar și câte un trifoi cu patru foi pe fiecare mânecă.

Trifoiul cu patru foi se știe că aduce noroc, iar Irina Rimes nu duce lipsă de noroc, cel puțin în ultima perioadă. Artista născută în Republica Moldova s-a impus pe piața muzicală din România și a devenit în scurt timp un nume cu greutate în showbizz.

Irina Rimes, mare fan al stilului vestimentar Harajuku

Irina Rimes este recunoscută pentru stilul ei vestimentar care șpchează de multe ori. Recunoaște că nu e o femeie în trenduri și nu poartă tot ce e la modă. Are însă un stil vestimentar de care te îndrăgostești pe loc dacă iubești nonconformismul. Harajuku e un stil vestimentar provenit din Japonia, care s-a extins în Occident datorită cântăreței Gwen Stefani. Numele provine de la un cartier sărac al orașului Tokio, dar care, iată, a dat tonul în moda neconvențională pe mai multe meridiane ale planetei.

„Am mare noroc să colaborez cu stiliști speciali și foarte talentați. De exemplu, îmi plac branduri precum Baden sau Laura Firefly, care m-a susținut încă de la început, când nu mă cunoștea nimeni. Sau Omra, sau Parlor, designeri talentați care au văzut în mine ceva diferit, ceva ce le-a plăcut. O am pe Olivia Stoica, fără de care nu m-aș descurca niciodată, pentru că eu, făcând muzică, nu am timp să fac shopping, să caut haine”, se destăinuia Irina Rimes.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×