Irina Rimes, prima reacţie după ce a fost internată înainte de Revelion: „Am o problemă gravă de sănătate, medicii nu mă lasă să plec”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
31/12/2019, 17:42
Irina Rimes, prima reacţie după ce a fost internată înainte de Revelion: „Am o problemă gravă de sănătate, medicii nu mă lasă să plec”
Irina Rimes, operată de Revelion

Sfârșit de an de coșmar pentru Irina Rimes! Cântăreața a fost supusă unei intervenții chirurgicale în urmă cu scurt timp, după ce medicii au descoperit că suferea o hemoragie internă.

Irina Rimes, operată de Revelion

Încă nu se cunosc motivele pentru care vedeta a ajuns să sufere de hemoragie internă, dar cert este că antrenorul de la Vocea României a ajuns pe masa de operație chiar în ultima zi din anul 2019.

Irina Rimes s-a filmat chiar înainte de a intra în operație și a postat filmulețul pe o rețea de socializare. Vedeta era așteptată de mii de fani la Iași, unde urma să susțină un concert la spectacolul organizat de Revelion în centrul orașului.

Antrenoarea de la Vocea României a suferit o gemoragie internă

Irina Rimes și-a cerut scuze fanilor pentru că nu va mai putea ajunge la concertul de Revelion de la Iași, iar aceștia au înțeles-o cu siguranță!

”Bună dimineaţa, dragii mei! Bine, mai puţin bună pentru mine, eu care m-am trezit la spital, internată. Fac acest video ca să spun că îmi pare nespus de rău să anunţ că programul meu din seara asta de la Iaşi se anulează.

Am fost internată aseară cu o problemă destul de gravă de sănătate, medicii nu mă lasă să plec acasă pentru că am hemoragie internă. În câteva ore intru în operaţie, vreau să-mi ţineţi pumnii şi vreau să spun încă o dată că îmi pare foarte rău că nu sunt acolo”, a declarat Irina Rimes, chiar înainte de a fi supusă intervenției chirurgicale.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×