Irina Rimes, jurata de la Vocea României, mesaj emoţionant pentru Andra: “Visele se împlinesc”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
11/10/2019, 15:13
Irina Rimes, jurata de la Vocea României, mesaj emoţionant pentru Andra: “Visele se împlinesc” GALERIE FOTO
Irina Rimes, mesaj emoţionant pentru Andra. Sursa foto: ziarulbursa.ro

Irina Rimes, jurata de la Vocea României, a scris un mesaj emoționant pentru Andra, după ultimul concert susținut împreună pe aceeași scenă. Jurata celebrului show de televiziune a recunoscut că în facultate asculta melodiile Andrei și visa să cânte împreună cu ea.

Irina Rimes, mesaj emoţionant pentru Andra

Visul a devenit realitate însă pentru Irina Rimes, care a devenit foarte populară în România și a ajuns să împartă scena chiar cu idolul ei. Vedeta a postat un mesaj emoționant pe o rețea de socializare.

”Când eram în facultate îi cântam piesele la examenul de specialitate. Patru ani mai târziu am scris pentru ea și acum câteva seri am cântat aceste piese împreună pe scenă. Visele se împlinesc dacă vrei neapărat să se îndeplinească! Mulțumesc @andra”.

Irina Rimes, mesaj emoţionant pentru Andra
Irina Rimes, mesaj emoţionant pentru Andra. Sursa foto: Instagram

Fanii Irinei Rimes au asaltat-o cu mesaje

Mesajul Irinei Rimes a fost foarte apreciat de pritenii ei de pe Instagram. Reacția acestora nu s-a lăsat deloc așteptată, felicitând-o pe cântăreața de peste Prut.

”Esti minunata,Irina! Esti cosmos! Ai o voce si un talent iesit din comun. Ador piesele tale si toate ma fac sa te admir si mai mult cand le ascult . Sa ramai la fel !”, ”Totul este sa visezi!!!”, ”Zambetul Andrei parca radia si peste tine, dar in sensul bun! Ma bucur ca ti s-a indeplinit visul!”, ”Va iubesc pe amândouă santeti super”, ”foarte talentate! Succes!”.

Irina Rimes a devenit cunoscută în Republica Moldova după ce a participat în 2012 la concursul Fabrica de staruri, unde a ajuns până în finală. Ulterior ea s-a mutat în România, unde a încercat să se afirme sub pseudonimul Irra, însă acest proiect nu a avut succes. În 2016 și-a relansat cariera cu piesa „Visele”, care a ocupat locul 1 în clasamentele radio din România.

Aceasta a fost urmată de alte hituri precum „Ce s-a întâmplat cu noi”, „Bolnavi amândoi” sau „Nu știi tu să fii bărbat”, ce au transformat-o pe Irina Rimes într-una dintre cele mai de succes cântărețe din România, cu peste 200 de milioane de vizualizări pe YouTube. Ea a lansat două albume de studio în calitate de cântăreață: Despre el (2017) și Cosmos (2018), dar a și compus numeroase cântece pentru alte artiste, printre acestea numărându-se Andra, Inna, Alina Eremia, Raluka sau Antonia.

Începând cu 2018 este unul dintre cei patru antrenori ai emisiunii Vocea României, iar revista Forbes România a inclus-o în topul celor mai de succes tineri din generația „sub 30 de ani”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×