Andreea Bălan şi Andra, poză de mii de like-uri împreună: “Unele sentimente nu se schimbă niciodată”

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
05/09/2019, 12:43
Andreea Bălan şi Andra, poză de mii de like-uri împreună: “Unele sentimente nu se schimbă niciodată” GALERIE FOTO
Andreea Bălan a postat o fotografie de mii de like-uri alături de Andra. Sursa foto: antena1.ro

Andreea Bălan a postat o fotografie de mii de like-uri, în care apare împreună cu Andra, cu care este prietenă de 20 e ani de zile! Andreea Bălan a avut numai cuvinte de laudă la adresa colegei sale de braslă, cu care s-a văzut de mii de ori la concerte, prin țară.

Andreea Bălan a postat o fotografie de mii de like-uri alături de Andra

Cântăreața a postat fotografia pe contul său de socializare. Imaginea este însoțită de un mesaj în care Andreea Bălan vorbește extraordinar de frumos despre colega ei din showbiz.

„Ne știm de 20 de ani de când eram amândouă la început de drum, cântam pe aceeași scenă și stăteam la povești până târziu în aceeași cameră de hotel. Anii au trecut, ne-am văzut de carieră, avem familii și copii acum, dar de fiecare dată când mă întâlnesc cu Andra, am aceeași bucurie inocentă ca la 13 ani ??. Unele sentimente nu se schimbă niciodată, chiar dacă trece timpul”, a spus Andreea Bălan.

Andreea Bălan a postat o fotografie de mii de like-uri alături de Andra
Andreea Bălan a postat o fotografie de mii de like-uri alături de Andra. Sursa foto: cancan.ro

Andreea Bălan se mărită pe data de 15 septembrie

Andra i-a răspuns Andreei Bălan postând o inimă la mesajul colegei sale de breaslă. La rândul ei, Andreea Bălan i-a răspuns cu trei inimi, după cum se poate vedea și în poza de mai sus.

Andra şi Andreea Bălan nu au succes doar în viaţa profesională, ci şi în cea personală. Cele două au familii frumoase, copii superbi, iar totul le merge din plin. În plus, Andreea Bălan se pregăteşte de nunta, care va avea loc chiar pe 15 septembrie.

„Oricum trebuia să facem botezul fetiţei şi, cum stăteam eu în spital, am avut ideea să facem şi nunta. Am stabilit că este pe 15 septembrie, iar acum suntem în pregătiri, e bine că am început din timp. Am ales locaţia – Le Château, decorul, rochiile de mireasă, tortul, candy barul, tematica. Se va numi Nuntă şi Botez în Paradis, Paradis fiind ultimul meu show lansat. Vom avea aproximativ 250 de invitaţi“, a declarat Andreea pentru adevărul.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×