Fanii, încântaţi de Andra şi fetiţa ei. Cum au apărut la pisicină. FOTO de milioane de like-uri

Dan Suta   
în Stiri mondene
03/08/2019, 15:08
Fanii, încântaţi de Andra şi fetiţa ei. Cum au apărut la pisicină. FOTO de milioane de like-uri
Andra a postat o fotografie cu fetița ei pe Instagram. Sursa foto: Instagram Andra

O fotografie postată de cântăreața Andra cu fetița ei, Eva, a făcut furori pe Instagram. Poza în care mămica apare alături de micuță, la piscină, a strâns peste 70.000 de inimioare pe rețeaua de socializare și comentarii pe măsură. Vedeta face o pauză de la concerte și evenimentele și se bucură de timpul liber alături de familia ei minunată.

Andra și fetița ei, Eva, libere la mare

„De patru ani suntem patru! Îngerașul nostru cu cârlionți a venit să întregească echipa, să ne învețe pe toți că putem iubi mai mult! E o soră dulce pentru David și o scumpete de fiică pentru noi. La mulți ani, Eva!”, a scris artista pe pagina ei de Instagram.

Vedeta s-ar putea să petreacă vacanța în străinătate căci se știe că printre destinațiile ei preferate se numără plajele însorite din Turcia și Spania, unde a fost de atâtea ori cu familia ei. La mesajul Andrei a comentat și soțul ei, Cătălin Măruță, cu ocazia zilei de naștere a Evei, care a avut loc de curând.

andra și fetița
Andra și Eva, regina și prințesa familiei Măruță. Sursa foto: Instagram Andra

Andra, apreciată, dar și criticată că se pozează doar cu Eva

Tatăl fetiței a scris că de la Eva a aflat cum se numesc toate prințesele din desenele animate și că o cucerește de fiecare dată cu o singură privire. Măruță spune că Eva l-a făcut un om mai bun, mai înțelegător și că ambii copii sunt ca niște îngerași pentru el. Fotografia Andrei a strâns numeroase comentarii, iar noi redăm o parte din acestea.

„Andra, ești un exemplu de modestie și frumusețe sufletească! În acest moment ascult concertul tău TRADIȚIONAL și pot spune că mai rar întâlnești oameni ca tine!!! Pe când un așa un concert în Danemarca?; Andra, cu riscul de a-l face gelos pe Măruță, îți fac o declarație de dragoste deschisă, ești superbă, incredibil de frumoasă și sexy, la fel de atrăgătoare și simpatică mereu,vocea și talentul înăscut se amplifică de la an la an,iar rolul de mamă ți se potrivește mănușă!!”, sunt câteva dintre comentarii.

„Ca de obicei, îți faci poze doar cu Eva! David nu e motivul zâmbetele tale? Sa îți fie rușine! Cum poți ca mamă, să îți iubești mai mult fata decât băiatul? Rușine!; Ești minunată, Andra. Te iubesc mult. Ești cântăreața mea preferată”, au mai scris fanii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×