Câți bani încasează Andra și Irina Rimes după concerte. Sumele nu sunt deloc de neglijat

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
09/10/2019, 14:07
Câți bani încasează Andra și Irina Rimes după concerte. Sumele nu sunt deloc de neglijat
Andra și Rimes încasează sume impresionante pentru concertele pe care le susțin. Sursa foto: youtube

Sezonul de toamnă-iarnă și-a intrat pe deplin în drepturi, astfel că majoritatea artiștilor de la noi au definitivat deja programul evenimentelor până la sfârșitul acestui an. Fie că vorbim de patronii celor mai cunoscute localuri sau de primăriile din întreaga țară, cu toții se înghesuie să aducă cele mai sonore nume ale muzicii actuale, iar pentru a-și atinge acest obiectiv sunt nevoiți să bage mâna adânc în buzunar.

Câți bani încasează Andra și Irina Rimes după concerte

Fără îndoială, Andra ocupă un loc de cinste în topul celor mai bine plătiți cântăreți de pe piața românească. Pentru un singur concert, juratul de la Românii au Talent pretinde un tarif pe măsura notorietății de care se bucură în rândul publicului. Este vorba despre fabuloasa sumă de 8.000 de euro, bani pe care artista îi încasează la capătul unui recital care se întinde pe durata a 45-50 de minute, conform informațiilor publicate de-a lungul vremii în presa mondenă.

Nici Irina Rimes nu stă tocmai rău când vine vorba despre veniturile obținute din spectacolele pe care le susține. Dincolo de aparițiile televizate care îi aduc sume impresionante, cel mai tânăr antrenor de la Vocea României ar primi pentru fiecare concert al său aproximativ 4.000 de euro.

Primăria din Piatra Neamț a spart bugetul local pentru concertul Andrei. Sursa foto: ziarpiatraneamt.ro
Primăria din Piatra Neamț a spart bugetul local pentru concertul Andrei. Sursa foto: ziarpiatraneamt.ro

Andra încasează sume colosale pentru concerte plătite din bani publici

Evenimentul organizat vara trecută cu ocazia zilelor orașului Piatra Neamț a adus în fața locuitorilor cei mai cunoscuți artiști ai scenei românești, iar suma alocată de primărie pentru cele trei seri a fost la rândul ei pe măsura invitaților. Din cei 250.000 de lei rezervați pentru onorariile cântăreților, cei mai mulți bani s-au dus către Andra.

Potrivit datelor oficiale, soția lui Cătălin Măruță a încasat nu mai puțin de 57.000 de lei, bani care provin, bineînțeles, din bugetul public. De altfel, artista nu este la prima ispravă de acest gen, fiind aspru criticată în mai multe rânduri pentru tariful piperat pe care îl pretinde la fiecare apariție plătită de primării.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×