Câți bani a luat Andra pentru prestația de la Arena Națională pentru Simona Halep. Fanii nu se așteptau la asta

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
19/07/2019, 20:06
Câți bani a luat Andra pentru prestația de la Arena Națională pentru Simona Halep. Fanii nu se așteptau la asta GALERIE FOTO
Câți bani a luat Andra pentru prestația de la Arena Națională pentru Simona Halep

Mulți s-au întrebat câți bani a luat Andra pentru prestația de la Arena Națională, unde Simona Halep și-a prezentat ultimul trofeu câștigat: cel de la Wimbledon, care a făcut mândră o țară întreagă, dar a întristat o alta. Simona Halep a învins-o pe americanca Serena William, scos 6-2, 6-2, în finala disputată la Wimbledon.

Câți bani a luat Andra pentru prestația de la Arena Națională pentru Simona Halep

Românca și-a prezentat trofeul pe Arena Națională, în aplauzele a zeci de mii de români prezenți pe teren, dar și a altor câteva milioane care au privit evenimentul în direct, dar din fața televizoarelor. Două dintre vedetele prezente miercuri pe Arena Națională pentru a o sărbători pe Simona Halep după victoria de la Wimbledon sunt, întâmplător, și două dintre cel mai bine plătite vedete PRO TV.

La evenimentele pe care le prezintă sau unde cântă, Andi Moisescu și Andra solicită organizatorilor mii de euro per apariție. Andra a făcut însă o excepție, miercuri. Îndrăgita cântăreață a cântat gratuit pentru Simona Halep imnul României, potrivit libertatea.ro.

Câți bani a luat Andra pentru prestația de la Arena Națională pentru Simona Halep
Câți bani a luat Andra pentru prestația de la Arena Națională pentru Simona Halep. Sursa foto: libertatea.ro

Andra a cântat fără bani la evenimentul de pe Național Arena

Dacă în mod normal Andra solicită cel puțin 6.000 de euro pentru o apariție, îndrăgita cântăreață a acceptat să cânte gratis pentru campioana de la Wimbledon! A fost prima opțiune a organizatorilor și pentru că era deja implicată și-n alte proiecte, a avut numai câteva ore la dispoziție să repete imnul național.

Perfecționistă cum o cunoaștem toți, Andra se pare că s-a interesat și cum urma să se îmbrace Simona la ceremonia de prezentare a trofeului obținut la Wibledon, pentru a se asorta cu ea. Așa că frumoasa cântăreață a ales să poarte o ținută albă, întocmai ca Simona Halep. După eveniment, Andra i-a prezentat Simonei pe cei doi copii ai săi, Eva și David, care sunt mari fani ai campioanei și care au fost extrem de emoționați să-și cunoască sportivul preferat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×