Cine este tânărul care i-a fost alături Simonei Halep la Wimbledon: ”Mi-a plăcut și l-am păstrat”

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
18/07/2019, 09:53
Cine este tânărul care i-a fost alături Simonei Halep la Wimbledon: ”Mi-a plăcut și l-am păstrat” GALERIE FOTO
Simona Halep și-a prezentat trofeul cucerit la Wimbledon, miercuri, 17 iulie, pe Arena Națională. Sursa foto: tvr.ro

Simona Halep a câștigat turneul de la Wimbledon și a intrat astfel în istoria României ca fiind prima tenismenă care a ajuns atât de departe. Cheia succeului ei răsunător se datorează muncii, antrenorului, dar și unui tânăr misterior care a fost alături de Simona pe toată durata turneului.

Cine e tânărul care a susținut-o pe Simona Halep la Wimbledon

Simona Halep a avut parte de susținerea unui tânăr galez la turneul de la Wimbledon. Într-un interviu acordat site-ului brinkwire.com Simona a dezvăluit că tânărul de numai 19 ani a ajuta-o enorm pe toată perioada turneului de la Londra.

Tom Thelwall-Jones este un student cu bursă în tenis și studiază la Universitatea din Tulsa Oklahoma. Organizatorii sunt cei care i l-au recomandat Simonei Halep pe acest tânăr ca sparring partner la antrenamente.

„Organizatorii turneului au fost cei care ne-au pus în legătură. Cei de la biroul de antrenamente l-au recomandat, mi-a plăcut şi l-am păstrat. Dacă mă simt bine cu o persoană şi sunt relaxată pe teren, încerc să mă antrenez tot cu aceeaşi persoană în fiecare zi. Dar asta nu este ceva ce se întâmplă frecvent. Însă, odată ce-mi place de cineva, încerc să-l păstrez.”, a declarat campioana de la Wimbledon.

Simona Halep a mărturisit că va ține legătura cu Tom
Un student galez, pe numele său, Tom Thelwall-Jones a fost alături de Simona Halep pe toată durata turneului londonez. Sursa foto: adevarul.ro

Simona Halep succes răsunător la Wimbledon

Simona Halep a mărturisit că va ține legătura cu Tom și că este posibil să îl ia cu ea la US Open. „Echipa mea a ţinut legătura cu el. Poate anul viitor voi avea şansa să ne antrenenăm din nou împreună, îl voi suna atunci. Poate că ar trebui să-l duc la US Open!?”

Simona Halep și-a prezentat miercuri seară, 17 iulie, trofeul cucerit la Wimbledon, pe Arena Națională. Ion Țiriac a comentat în fața a zeci de mii de spectatori meciul final în care Simona a câștigat în fața Serenei Williams. Campioana de la All England Club a rememorat momentele cheie din partida de tenis și a dezvăluit gândurile pe care le-a avut în acele momente.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×