Irina Rimes, în lacrimi la Vocea României! Video. A plâns în direct, la TV

Mirela Apostol    Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
15/12/2018, 12:54
Irina Rimes, în lacrimi la Vocea României! Video. A plâns în direct, la TV GALERIE FOTO
Irina Rimes, în lacrimi la Vocea României, în timpul momentului lui Tudor Chirilă

Irina Rimes a fost pătrunsă de emoţii intense în timpul momentului lui Tudor Chirilă şi Alma Boiangiu, din finala emisiunii Vocea României 2018. Cântăreaţa a trecut printr-o despărţire care a marcat-o profund, după cum se poate observa. Piesa interpretetă de cei doi a făcut-o pe Irina Rimes să izbucnească în lacrimi, în direct, la TV.

Irina Rimes a fost căsătorită şi a fost profund afectată de divorţ. Cel cu care îşi unise destinele este Andi Bănică, iar acum sunt colegi de studio. Motivul separării celor doi este infidelitatea acestuia, care a înşelat-o pe Irina cu o contabilă, pe care a lăsat-o însărcinată de două ori. „Eu și Andi, el a fost cel pe care l-am iubit mult.

Irina Rimes, în lacrimi la Vocea României

Cu care m-am și căsătorit la vârsta de 22 de ani. Atunci era totul foarte clar. Mi-a fost foarte greu să mă acomodez în București. Între mine și Andi nu știu ce nu a mai mers. Uneori te îndrăgostești de un om rău și îți place. Îmi lipsesc lucrurile bărbătești din viața mea”, povestea Irina Rimes într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp.

Andi Bănică: „O iubesc din tot sufletul pe Irina Rimes”

În timpul finalei de la Vocea României 2018, Tudor Chirilă a cântat alături de eleva sa, Alma Boiangiu, un colaj de piese. Una dintre alegerile antrenorului de la Pro TV a impresionat-o până la lacrimi pe Irina Rimes, care a fost surprinsă plângând pe versurile cântate de Alma şi Tudor: „Ai fost un fraier! Ai fost un mare, mare fraier”.

Irina Rimes, alături de fostul soţ, Andi Bănică
Irina Rimes, alături de fostul soţ, Andi Bănică

Andi Bănică şi Irina Rime lucrează în continuare împreună, înregistrând la aceeaşi casă de discuri: „Ne știm de 6 ani și pentru noi lucrurile sunt ușoare, suntem altfel unul fată de celălalt. La sfârșit ies lucruri frumoase. Suntem mai mult decât simpli prieteni. Ne știm toate plusurile.

Vrem să fim unul mai bun decât celălalt. Pe Irina o fac fericită lucrurile frumoase și dragostea. Tot ce știu să fac e datorită faptului că am cunoscut-o pe Irina. Au fost și perioade dificile în viețile noastre. O iubesc din tot sufletul”, a spus Andi Bănică, fostul soț al Irinei Rimes.

Competiţia Vocea României 2018 a fost câştigată de Bogdan Ioan, elevul lui Smiley,

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×