Irina Postolea a plecat acasă de la Exatlon! Ce a obligat-o să părăsească emisiunea de la Kanal D

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
12/03/2019, 16:54
Irina Postolea a plecat acasă de la Exatlon! Ce a obligat-o să părăsească emisiunea de la Kanal D GALERIE FOTO
Irina Postolea a plecat acasă de la Exatlon

S-au vărsat lacrimi în tabăra Războinicilor, după ce Irina Postolea a plecat acasă de la Exatlon. Accidentarea la umăr suferită în urmă cu două săptămâni a obligat-o să părăsească emisiunea de la Kanal D. Irina s-a întors la baracă pentru a-și lua rămas bun de la coechipieri, iar momentul a avut o încărcătură emoțională deosebită.

Irina Postolea a plecat acasă de la Exatlon

„Din păcate, azi e ultima zi aici. Îmi pare rău că plec, că părăsesc concursul, nu ăsta era scopul meu. E trist că plec, că îmi las prietenii dragi aici, dar mă bucur că mă duc la fața mea; ea va fi pansamentul meu când ajung acasă. Mi-aș dori să văd o finală la Războinici, pentru că ei pot (…) și sunt tineri. Am trăit foarte frumos aici, niște amintiri foarte frumoase, nu regret nimic, indiferent de timpul petrecut.

Nu regret nimic, nici măcar accidentarea, pentru că peste un an, doi, o să îmi aduc aminte, atunci când îmi va mai da, că asta s-a întâmplat când participam la Exatlon”, a spus Irina Postolea înainte de a pleca acasă de la Exatlon.

Irina Postolea și-a luat rămas bun de la colegi
Irina Postolea și-a luat rămas bun de la colegi

Ce a obligat-o pe Irina să părăsească emisiunea de la Kanal D

Irina Postolea a fost obligată să părăsească emisiunea de la Kanal D de accidentarea la umăr suferită în urmă cu două săptămâni. Cea mai afectată de plecarea ei a fost Nicoleta Lunca.Cred că s-a apropiat mai mult de mine, m-a văzut și mai lipicioasă și mai micuță, mai sensibilă și a știut întotdeauna să mă încurajeze, să mă facă să fiu puternică. Întotdeauna știa să ne completeze, să ne spună vorbe frumoase, să ne facă să râdem”, a declarat Nicoleta cu lacrimi în ochi.

Emisiunea Exatlon este transmisă de postul de televiziune Kanal D, în zilele de sâmbătă, duminică și luni, de la ora 20:00.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×