Irina Loghin, mesaj încărcat de tristețe: „Într-o zi te părăsesc”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
03/03/2019, 10:48
Irina Loghin, mesaj încărcat de tristețe: „Într-o zi te părăsesc” GALERIE FOTO
Mesajul emoționant transmis de îndrîgita artistă

Irina Loghin a devenit din ce în ce mai nostalgică. Doamna muzicii populare românești postează în ultima vreme tot felul de mesaje emoționante pe contul personal de Facebook. Aproape zilnic, îndrăgita interpretă le împărtășește fanilor versuri triste, dar pline de semnificații, din bogatul său repertoriu.

Irina Loghin, mesaj încărcat de tristețe

Anii zboară rând pe rând, /Și-nu zori mă trezesc plângând /Și-am un singur dor in gând/Că știu că îmbătrânesc/Și-ntr-o zi te părăsesc /Veșnic nu o să trăiesc”, sunt versurile pe care le-a publicat marea cântăreață Irina Loghin, în urmă cu câteva ore.

Mesajele triste postate de Irina Loghin vin în contextul momentelor dificile prin care a trecut renumita interpretă de muzică populară în ultima vreme. Mai concret, fiul său a suferit recent un accident rutier departe de casă, în Austria.

Ce a scris Irina Loghin pe contul de Facebook
Ce a scris Irina Loghin pe contul de Facebook

Ce a pățit fiul doamnei muzicii populare românești

Ciprian se afla în Austria când mașina pe care o conducea a fost implicată într-un accident de circulație. Fiul Irinei Loghin a fost transportat la un spital din apropierea locului producerii accidentului și, mai mult decât atât, a fost supus unei intervenții chirurgicale.

Incidentul s-a petrecut în urmă cu două săptămâni, Irina Loghin fiind extrem de tulburată în momentul aflării acestei vești. Bărbatul a fost rănit destul de serios, medicii austrieci văzându-se nevoiți să intervină chirurgical la nivelul picioarelor pacientului.

Irina Loghin, emoții pentru fiul său după accidentul suferit în Austria

În tot acest timp, Irina Loghin a stat ca pe ace. Îndrăgita solistă de muzică  populară s-a rugat în continuu pentru sănătatea fiului său. „A fost o intervenție chirurgicală grea. Am dureri, încă sunt internat în Innsbruck. Învăț din nou să merg” , a declarat Ciprian Loghin Cernea după intervenția chirurgicală pe care a suferit-o.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×