Probleme pentru Maria Ciobanu! I s-a degradat vocea: “Ăsta e cursul vieții”

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
19/02/2019, 09:21
Probleme pentru Maria Ciobanu! I s-a degradat vocea: “Ăsta e cursul vieții” GALERIE FOTO
Maria Ciobanu a urcat din nou pe scena!

Maria Ciobanu a cântat din nou, însă a întâmpinat puține probleme! Doamna muzicii populare românești a dovedit că încă mai poate cânta live, chiar dacă anul acesta urmează să împlinească venerabila vârstă de 82 de ani! Admiratorii săi au aplaudat-o frenetic la ultima sa apariție.

Maria Ciobanu a venit ca simplu spectator , dar a sfaârșit pe scenă, în aplauzele întregii săli. Cântăreața venise să-l asculte pe Nicolae Botgros cu a lui orchestră Lăutarii, dar a ajuns pe scenă la invitația artistului său preferat, dar și la rugămințile mulțimii strânse în sala de ceremonie a unei biserici ortodoxe din Los Angeles, oraș american unde Maria Ciobanu a ales să-și trăiască bătrânețea.

Maria Ciobanu a ridicat sala în picioare

Marea doamnă a muzicii populare românești a cântat încadrată de copiii ei, tot artiști – Camelia Filip, fiica stabilită de ani buni peste Ocean, și Ionuț Dolănescu, aflat pe tărâm american în turneu cu maestrul Nicolae Botgros. Maria Ciobanu a cântat trei melodii, apoi a simțit nevoia să-și scuze prestația, deși a cântat fără greșeală!

Maria Ciobanu
Maria Ciobanu, aplaudata minute in sir de spectatori, la ultima sa aparitie pe scena

„Dacă vreți să o cunoașteți pe Maria Ciobanu, vă rog să puneți CD-urile pe care le aveți. Azi, Maria Ciobanu nu mai cântă cum cânta. Ăsta e cursul vieții, dar vă mulțumesc din suflet pentru admirația voastră”, le-a transmis Maria Ciobanu celor prezenți în sală, care au aplaudat-o minute în șir.

Maria Ciobanu s-a retras din viața artistică în urmă cu trei ani, când a susținut ultimul său turneu în România. Au fost opt concerte în care și-a luat rămas bun de la scenă și de la publicul său iubit. ”Ciocârlia muzicii româneşti”, cum a denumit-o presa din România, a suferit un accident vascular cerebral în anul 2014 și are complicații respiratorii. Acum, cea mai mare bucurie a sa este să se ocupe de nepoții ei pe care îi iubește nespus de mult.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×