Irina Loghin, la vârsta de 79 de ani! Cum arată artista, după ce s-a spus că e grav bolnavă

Sandra Popescu   
în Stiri mondene
27/09/2018, 19:08
Irina Loghin, la vârsta de 79 de ani! Cum arată artista, după ce s-a spus că e grav bolnavă GALERIE FOTO
Irina Loghin arată așa la vârsta de 79 de ani!

La vârsta de 79 de ani, Irina Loghin este încă în formă și urcă pe scenă cu zâmbetul pe buze, deși acum ceva timp s-a scris că artista ar fi grav bolnavă și asta o ține departe de public. Îndrăgita cântăreață de muzică populară a fost fotografiată, zilele acestea, alături de Mirabela Dauer, o altă mare voce a României care a întâmpinat probleme de sănătate. După o lungă dispariție de pe micile ecrane, fanii Irinei Loghin sunt curioși să vadă dacă boala a schimbat-o sau nu pe artistă, iar noi avem imaginile. Se știe faptul că Irina Loghin are foarte mare grijă la stilul ei de viață, iar asta o ajută să se mențină în formă chiar și la o vârstă la care multe colege de-ale ei renunță la cariera muzicală.

Așa arată Irina Loghin azi, la vârsta de 79 de ani. Artista s-a mai îngrășat puțin, dar este în formă, alături de Mirabela Dauer
Așa arată Irina Loghin azi, la vârsta de 79 de ani. Artista s-a mai îngrășat puțin, dar este în formă, alături de Mirabela Dauer

La începutul anului 2018, Irina Loghin a participat la un turneu în SUA, ceea ce i-a provocat unele probleme de sănătate. Frigul și efortul din acea perioadă i-a afectat coardele vocale, iar când s-a întors în România artista a mers de urgență la medic pentru a vedea cât de gravă este situația. Imediat, toate publicațiile au scris despre starea de sănătate a cântăreței de muzică populară, fiind una dintre cele mai răspândite știri.

Irina Loghin, la vârsta de 79 de ani, după ce s-a spus că e bolnavă

Imediat ce a văzut că lucrurile pot deveni atât de grave, Irina Loghin a decis că ar fi mai bine să fie mai echilibrată în ceea ce privește aceste turnee solicitante.

”Cum am ajuns în ţară am mers de urgenţă la medic. După nopţi pierdute, turneul din State este obositor, aveam program vineri, sâmbătă, duminică în locuri diferite, schimbarea şi de temperatură, toate acestea s-au resimţit. Este foarte solicitant, am şi o vârstă, nu mai am 20-30 de ani. Am obosit şi cu virusul, dar nu cred că a fost chiar un virus, că nu am făcut febră. Am răguşit, ceeea ce mi se întâmplă foarte rar. Mulţumesc Lui Dumnezeu că sunt încă rezistentă. Dar bine ar fi să mă mai potolesc.”, a declarat atunci Irina Loghin.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×