Irina Loghin, soacră mică. Fiica ei se căsătoreşte într-o rochie semnată Bianca Drăguşanu

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
10/03/2018, 16:24
Irina Loghin, soacră mică. Fiica ei se căsătoreşte într-o rochie semnată Bianca Drăguşanu GALERIE FOTO

Fiica Irinei Loghin se căsătoreşte, la 40 de ani, iar artista de muzică populară pregăteşte evenimentul, care va fi unul discret. „Da, este adevărat. Iris se va căsători anul acesta cu un coleg de-al ei. Evenimentul va avea loc într-un cadru restrâns, pot să spun mai mult în familie. Nu facem un secret din asta, dar nici nu aş fi vrut să se afle. Ei nu vor să facă o ştire de presă din acest eveniment al lor”, detaliază artista.

Irina Cernea nu a moştenit talentul muzical de la mama ei. Lucrează la o firmă de telefonie mobilă, iar viitorul soţ este coleg cu ea. „Vă spun că sunt foarte încântată de alegerea ei şi nu pot exprima în cuvinte ce simt. Mă bucur pentru ei, mă bucur să îi văd atât de fericiţi. Mi-am dorit foarte mult să o văd mireasă, nici Ciprian, fiul meu, nu este însurat… Mi se îndeplineşte un vis. Al doilea este să devin bunică. Abia aştept să am nepoţi”, a declarat Irina Loghin.

Irina Loghin, care abia aşteaptă să-şi mărite fata, este căsătorită cu fostul campion la lupte greco-romane Ion Cernea şi este mamă a doi copii, Ciprian şi Irinuca.

Se pare că mireasa va îmbrăca o rochie semnată Bianca Drăguşanu.

Sursă: www.libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×