Ana Maria, soția lui Răzvan Lucescu, scandal monstru cu Irina Loghin și un bătrân!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
15/08/2018, 11:30
Ana Maria, soția lui Răzvan Lucescu, scandal monstru cu Irina Loghin și un bătrân!
Ana Maria Lucescu scandal monstru cu un batran

Scandal ca la ușa cortului într-un cartier de lux din Capitală, unde soția lui Răzvan Lucescu, Ana Maria, și Irina Loghin mai aveau puțin și săreau la bătaie la un bătrân! Motivul conflictului nu este încă cunoscut, dar cert este că discuțiile în contradictoriu au durat mai bine de jumătate de oră, fiind filmate de paparazzy spynews.

Incidentul a avut loc în urmă cu câteva zile în urmă, când cele două femei s-au luat la harţă cu un bătrân. Extrem de nervoasă, soţia lui Răzvan Lucescu s-a contrat cu bărbatul respectiv, susţinută puternic de câţiva apropiaţi. În schimb, celebra cântăreaţă de muzică populară a fost mai rezervată şi s-a rezumat să spună doar câteva vorbe.

Deşi nu ştim care a fost motivul scandalului, Ana Maria Lucescu nu s-a lăsat până nu l-a pus la punct pe omul respectiv. Mai bine de o jumătate de oră, nora lui Mircea Lucescu a gesticulat şi s-a răstit la bătrân, semn că acesta a reuşit să o evenerveze la culme. La un moment dat, Irina Loghin a cedat şi a plecat acasă. În schimb, Ana Maria Lucescu a continuat scandalul cu omul în vârstă și a vociferat la bărbatul care i-ar fi putut fi tată.

Citește și Nepoata lui Mircea Lucescu şi-a făcut logodnicul să se ia cu mîinile de cap! 

Citește și Fotbalistul lui Hagi, scandal monstru la malul mării! De-abia se mai ținea pe picioare! 

Răzvan Lucescu: ”Am trecut prin multe în 28 de ani de căsnicie”

Răzvan Lucescu și Ana Maria sunt căsătoriți din anul 2000 și au declarat că au trecut prin foarte multe împreună, fapt care i-a unit și mai mult. Unul dintre aceste momente a avut loc în anul 1991, dar s-a aflat de-abia în 2012! Ana Maria Lucescu și soțul ei au fost implicați într-un scandal monstru, când s-a aflat că ar fi mușamalizat un accident rutier în urma căruia o tânără de 23 de ani și-a pierdut viața. Ana Maria a spus că se afla la volan, în anul 1991, când a acroșat-o pe tânăra care traversa prin loc nepermis, însă martorii au contrazis-o!

Un cotidian central a prezentat întreaga poveste, publicația redând mărturia tatălui victimei, care afirma că Răzvan Lucescu conducea autoturismul în momentul impactului. Întamplarea a avut loc pe data de 16 septembrie 1991, în jurul orei 7 dimineața. “Fata a plecat la serviciu. Nici n-a durat un sfert de ora si am fost anuntat ca Gina e lovita de masina. Am crezut ca o fi o mana, un picior. M-am dus repede. Baiatul a ajuns inaintea mea, a pus-o intr-o masina si a plecat la Urgenta. Cand am ajuns si eu acolo, au trecut cu ea imbalsamata. Eu ma interesam sa vad unde e, la ce salon, si ei mi-au dus-o la morga. Cand m-am informat, mi-au zis numai atat «a decedat!». (…) Razvan Lucescu a fost la volan. Martorii care au fost de fata mi-au zis ca el a sarit de la volan si a lasat-o pe nevasta-sa in locul lui in momentul impactului. De ce? Pentru ca el n-avea nici permis si era si baut!”.

Răzvan Lucescu și soția sa petrecuseră la ziua lui Vicențiu, fratele fostului presedinte de la FC National, Gino Iorgulescu, care își serbase ziua de naștere în Snagov. Acesta a povestit cum s-au petrecut lucrurile: “Eu i-am condus pe Razvan si Ana la masina in momentul cand au plecat din Snagov si stiu foarte clar ca ea era la volan si Razvan in dreapta. Ulterior, m-a sunat si pe mine un prieten comun sa imi spuna ce s-a intamplat”.

Lucescu jr. a remis atunci un comunicat de presă, în care confirma faptul că atunci, în 1991, soția Ana Maria se afla la volan: “Sotia mea regreta ca n-a avut nicio posibilitate de a evita accidentul. Victima a traversat printr-un loc nepermis, asa cum s-a constatat si in ancheta. Ii inteleg durerea domnului Miu, dar asta nu-i da dreptul sa arunce cu noroi in familia Lucescu. Desi este nevinovata, si sotia mea este o victima a acelui accident, deoarece nu poate uita acea zi fatidica. De multe ori imi pare rau ca n-am fost eu la volan, dar, de fiecare data, imi dau seama ca nimeni nu putea evita acel accident, tinand cont de faptul ca victima a sarit in fata masinii. Stiu ca mass-media joaca un rol important si ca eu, ca persoana publica, sunt un subiect de presa, insa nu accept sa fiu batjocorit! Si, cu atat mai mult, nu accept ca viata mea, a sotiei mele si a familiei mele sa devina bataie de joc!”, preciza antrenorul.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×