Irina Fodor, vedeta cu cele mai frumoase picioare din România? Cât e de frumoasă prezentatoarea Vocea României. Galerie foto

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
31/08/2019, 12:00
Irina Fodor, vedeta cu cele mai frumoase picioare din România? Cât e de frumoasă prezentatoarea Vocea României. Galerie foto GALERIE FOTO
Irina Fodor va fi coprezentatoarea show-ului Vocea României. Sursa foto: irinafodor.ro

Pavel Bartoș va avea o companie de invidiat din 6 septembrie în persoana celebrei Irina Fodor! Nevasta lui Răzvan Fodor va fi una din gazdele noului sezon Vocea României. Vedeta poate fi desemnată fără nicio problemă drept femeia cu cele mai lungi și frumoase picioare din România, iar dovadă stau fotografiile cu ea de pe Instagram.

Irina Fodor, gazda show-ului Vocea României, alături de Pavel Bartoș

Irina a fost prezentă recent la lansarea grilei de toamnă a postului de pe Pache Protopopescu. Emoțiile sunt foarte mari pentru Irina, căci este primul mare format la care se înhamă, un show al cărui succes a fost garantat încă de la prima ediție. Irina se descurcă foarte bine în situații de criză și este o femeie extrem de independentă, lucru necesar mai ales în televiziune.

Co-prezentatoarea de la Voce a declarat recent pentru protv.ro că experiența în televiziune a învățat-o cum să facă față situațiilor inedite, mai ales dacă vorbim despre make-up și coafură, două elemente vitale apariției pe sticlă a unei prezentatoare.

Irina Fodor
Irina Fodor, în culisele Vocea României. Sursa foto: protv.ro

Irina Fodor: „Am furat niște trucuri de la fetele de la machiaj”

„Mi-am dezvoltat niste abilitați în anii ăștia de televiziune, nici nu îți imaginezi. În primul rând am furat niște trucuri de la fetele de la machiaj. În principiu îmi ia cam o oră și jumătate, dar cel mai mult durează să îmi spăl părul, pentru că am acest păr de Ileana Cosânzeană”, mărturisește Irina Fodor.

Întrebarea pe care și-o pun telespectatorii este ce se va întâmpla cu soțul ei, căci postul de prezentator de la Masterchef a fost ocupat între timp de Mihaela Rădulescu. Rămâne de văzut! Cu siguranță PRO TV pregătește o surpriză și în privința fostului solist al trupei Krypton.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×