Iran oferă recompensă pentru capul lui Donald Trump! 80 milioane de dolari după moartea lui Qasem Soleimani

Mirela Apostol   
în Donald Trump
05/01/2020, 22:50
Iran oferă recompensă pentru capul lui Donald Trump! 80 milioane de dolari după moartea lui Qasem Soleimani
Donald Trump, preşedintele SUA, ţine un discurs. Sursa foto: Hepta

Iran a oferit o recompensă de 80 de milioane de dolari pentru capul lui Donald Trump după ce Qasem Soleimani a fost asasinat săptămâna trecută.

Donald Trump e în pericol! Recompensă uriaşă pe capul său

Mirror scrie că o recompensă în valoare de 80 de milioane de dolari a fost pusă recent pe capul lui Donald Trump în urma morţii generalului.

În timp ce funeraliile lui Qasem Soleimani erau difuzate la televiziunile din Iran, televiziunile oficiale de ştiri difuzau informaţia că se va strânge câte un dolar pentru fiecare iranian din ţară iar banii care se încasează vor ajunge la cine va reuşi să-l ucidă pe preşedintele american.

„Iranul are 80 de milioane de locuitori. Pe baza populației iraniene, dorim să strângem 80 de milioane de dolari (61 de milioane de lire sterline), ceea ce reprezintă o recompensă pentru cei care se apropie de șeful președintelui Trump ”, a fost anunțat, potrivit en24.

Soleimani a fost ucis vineri

Soleimani a fost ucis  într-un atac cu drone americane, în timp ce se afla pe aeroportul din Bagdad, într-un atac cu drone.

Atacul a atras după sine ostilităţi care se pare că vor fi de elungă durată între Washington şi Teheran. Mai mult, deputatul iranian, Abolfazl Aboutorabi, a ameninţat că urmează să atace inima politicii americane.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×