Ionuț Petrescu, presupusul fiu neligitim al lui Ion Dolănescu, e în doliu! I-a murit mama

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
05/11/2019, 16:01
Ionuț Petrescu, presupusul fiu neligitim al lui Ion Dolănescu, e în doliu! I-a murit mama
Mama lui Ionuț Petrescu, presupusul fiu nelegitim al lui Ion Dolănescu, și-a pierdut mama. Sursa foto: wowobiz.ro

Ionuţ Petrescu, fiul nelegitim al regretatului interpret de muzică populară Ion Dolănescu, trece prin momente grele. Presupusul fiu al lui Ion Dolănescu a anunțat pe rețelele de socializare că femeia care i-a dat naștere a încetat din viață în cursul acestei zile. 

Mama lui Ionuț Petrescu, presupusul fiu al lui Ion Dolănescu, a murit

Ionuț Petrescu a susținut mereu că mama sa a avut o relație amoroasă cu îndrăgitul artist de muzică populară Ion Dolănescu în perioada în care femeia a lucrat în casa muzicianului. Deși acest lucru nu a fost confirmat niciodată, Ionuț a continuat să creadă că regretatul muzician este tatăl său. Presupusul fiul al marelui artist a anunțat în urmă cu scurt timp pe rețelele de socializare că mama sa a plecat la Ceruri.

„DUMNEZEU să odihnească sufletul mamei mele în pace! Astăzi a încetat din viată mamă mea! Este dureros să pierzi o ființă dragă și în special pe cea datorită căreia exiști, MAMA! Am sperat, ne-am rugat pentru însănătoșirea ei, dar moartea a fost mai puternică și a smuls-o dintre noi. Nu am crescut lângă ea, nu am simțit iubirea ei, dar ea mi-a dat viață, datorită ei exist! Nu o condamn, poate a avut un motiv doar că ceea ce speram că în sfârșit să se elucideze, s-a risipit. Am așteptat în zadar să îmi aducă acea liniște sufletească confirmându-mi ceea ce speram să aflu, dacă cel pe care îl consider eu este tatăl meu. Nu s-a întâmplat asta și iată că astăzi a dovedit loialitatea cuvântului, adică a luat cu ea SECRETUL de o viață!”, a scris Ionuț Petrescu vizibil afectat de moartea mamei sale, potrivit stirilekanald.ro.

Ionuț Petrescu, devastat de faptul că nu știe cine îi este tată

„Poate așa a fost să fie, poate chiar n-a putut sau nu a vrut să-mi spună știind că încalcă o promisiune, poate chiar n-a vrut să se afle. Numai Dumnezeu știe și doar El îmi poate desluși misterul. Probabil voi afla ,dar m-aș fi simțit altfel dacă chiar ea, cea care mi-a dat viață mi-ar fi spus. O voi păstra în inima mea tot restul vieții. Dumnezeu s-o ierte și să-i primească sufletul în grădina să!”, a completat presupusul fiu nelegitim al lui Ion Dolănescu.

În ciuda faptului că Ionuț Petrescu nu știe dacă renumitul artist este tatăl său, bărbatul merge la cimitirul Bellu și îngrijește locul de veci al lui Ion Dolănescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×