Cum și-au împărțit Dragoș și Ionuț Dolănescu averea tatălui. Cu ce a rămas fiecare

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
19/03/2019, 17:47
Cum și-au împărțit Dragoș și Ionuț Dolănescu averea tatălui. Cu ce a rămas fiecare GALERIE FOTO
Frații Dolănescu s-au înțeles în sfârșit asupra averii tatălui lor

Au trecut zece ani de la moartea marelui solist de muzică populară, Ion Dolănescu. În ciuda timpului îndelungat, cei doi băieți ai săi continuă să nu se înțeleagă. Cel puțin așa reiese din faptul că i-au organizat parastasul, dar nu împreună, cum ar fi fost firesc, ci separat.

Zece ani fără Ion Dolănescu

Îmi fac datoria în fața tatălui meu, a religiei și a tradiției. (…) Acum avem (n.r. eu și Ionuț) o relație civilizată. Eu acum, prin televizor, transmit salutări. Fiecare om trece prin viață și are anumite întâmplări și scoate anumite concluzii. Eu (…) am scos anumite concluzii și am vrut să fac anumite lucruri în viața asta” , a declarat Dragoș Dolănescu, într-o emisiune televizată.

La rândul său, Ionuț Dolănescu a organizat pe cont propriu pomana tatălui. „Voi veni în țară duminică, 17 martie, iar pe 19, chiar în ziua în care a murit tata, voi merge la cimitir pentru parastas. Ei (Ionuț și familia lui – n.r.) vor face pomana mai devreme, în sâmbăta dinainte. Noi de 10 ani nu mai suntem o familie”  , a mai spus Dragoș Dolănescu.

Au trecut 10 ani de la moartea lui Ion Dolănescu
Au trecut 10 ani de la moartea lui Ion Dolănescu

Cum s-a rezolvat disputa fraților Dolănescu pentru averea marelui artist

După un proces care s-a întins pe durata a opt ani, frații Dolănescu au reușit să ajungă la un consens în privința modului în care să fie împărțită averea tatălui lor, marele solist de muzică populară, Ion Dolănescu.

Astfel, Ionuț a devenit proprietarul vilei din Strada Caimatei, evaluată de expertul instanței la peste 400.000 de euro. Aceasta este vila în care Ion Dolănescu și-a trăit ultimele zile din viață, motiv pentru care Ionuț s-a luptat foarte mult să o obțină.

Ion Dolănescu s-a stins din viață pe 19 martie 2019, în urma unui infarct, chiar în vila care a intrat în posesia fiului său, Ionuț. De cealaltă parte, Dragoș Dolănescu, fiul cel mic al solistului de muzică populară, a intrat în posesia vilei din Sinaia, evaluată la 290.000 de euro, dar și a mai multor terenuri situate în Prahova, Dâmbovița și Ilfov. De asemenea, Dragoș Dolănescu a primit și o mică parte din casa de pe strada Hagi Dina din Capitală, evaluată de expertul instanței la 6.000 de euro.

În 1971 am făcut o nuntă cu Maria ca-n poveşti şi am găsit un preot care să ne binecuvânteze, deşi starea civilă nu era în ordine. Nunta a fost ca-n poveşti, unicat în ţară” , spunea Ion Dolănescu, referitor la povestea de dragoste trăită alături de Maria Ciobanu,  doamna muzicii populare românești și marea sa iubire.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×