Ion Iliescu rămâne internat. Medici: “Evoluția stării este favorabilă”

Ion Iliescu rămâne internat. Medici: “Evoluția stării este favorabilă” GALERIE FOTO
Ion Iliescu rămâne internat. Sursa foto: putereaacincea.ro

Fostul președinte Ion Iliescu rămâne internat, chiar dacă starea sa de sănătate s-a ameliorat. Medicii încă îl monitorizează atent pe fostul președinte al României, deoarece starea lui de sănătate este una precară, după ce a suferit mai multe intervenții chirurgicale de-alungul timpului.

Ion Iliescu rămâne internat în spital

Fostul preşedinte Ion Iliescu se recuperează, starea sa de sănătate este una uşor favorabilă, dar va rămâne în continuare internat la spitalul Elias din Capitală din cauza problemelor cardiace, anunţă medicii.

Președintele de onoare al Partidului Social Democrat va rămâne în continuare internat la Spitalul Elias din Capitală, unde a fost supus unor controale amănunţite și urmează să i se facă alte examene clinice.

Ion Iliescu rămâne internat
Ion Iliescu rămâne internat. Sursa foto: doctorulzilei.ro

Starea de sănătate a fostului președinte al României s-a ameliorat

„Evoluţia stării de sănătate a lui Ion Iliescu este azi (sâmbătă – n.r.) una uşor favorabilă. A făcut şi câţiva paşi, după ce vineri a stat numai în pat. Vă rămâne în continuare aici, sub atenta observaţie a medicilor”, au precizat surse medicale, citate de mediafax.ro.

Ion Iliescu a fost internat vineri la Spitalul Elias, după ce fostul preşedinte a acuzat o stare de rău. Potrivit medicilor, este vorba de problemele cardiace pe care fostul șef de stat le care şi care în prezent s-au acutizat.

Fostul preşedinte a fost operat, la începutul lunii aprilie, de ericardită lichidiană – tamponadă cardiacă, la spitatul C.C. Iliescu din Capitală, după ce a fost trimis acolo de medicii de la Spitalul Elias. Atunci, fostul președinte s-a prezentat cu o tuse supărătoare, iar medicii l-au trimis de urgență la CC Iliescu. Acolo medicii au descoperit că Iliescu avea lichid la inimă.

Fostul preşedinte al României are 89 de ani şi a mai fost operat la inimă, fiindu-i montate câteva stenturi, una dintre operaţii fiind făcută la Paris în anul 2007.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×