Ion Cristoiu, versiune explozivă despre Dosarul Revoluției! „E o divesiune, NU există probe împotriva lui Iliescu”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
29/11/2019, 11:13
Ion Cristoiu, versiune explozivă despre Dosarul Revoluției! „E o divesiune, NU există probe împotriva lui Iliescu” GALERIE FOTO
Ion Iliescu este judecat în Dosarul Revoluției. Sursa foto - facebook

Ion Cristoiu a venit cu o versiune explozivă despre Dosarul Revoluției! Jurnalistul susține că magistrații nu pot dovedi vinovăția lui Ion Iliescu. Vă reamintim că fostul președinte este judecat pentru că ar fi indus populația într-o adevărată psihoză, acuzând că la Revoluție ar fi fost prezenți teroriști. „Tot dosarul în cazul lui Iliescu se leagă de crearea de către Iliescu și echipa sa a unei psihoze legate de teroriști.

Ion Cristoiu, versiune explozivă despre Dosarul Revoluției!

Acei teroriști care nu au existat erau soldați, oameni, răniți. Un cetățean care a fost rănit la Buzău nu are cum să depună mărturie împotriva lui Ion Iliescu pentru că acesta este la un alt nivel. Ce știe acela care a fost împușcat pe la spate despre cum a coordonat Ion  Iliescu acțiunea. 

Este aberant. Avem de-a face și acum cu o diversiune care se pune la cale până la anticipate, ca opinia publică să nu fie atentă la ce se întâmplă la Guvern și Președinție„, a declarat Ion Cristoiu la România TV despre felul în care este judecat Dosarul Revoluției. Vă reamintim că acesta va fi judecat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Pe lista inculpaţilor se află şi Ion Iliescu.

„E o divesiune, NU există probe împotriva lui Iliescu”

Acesta avea să ajungă la puţin timp ce la Revoluţie, președintele României. A fost ales în 1990, apoi doi ani mai târziu, după care, ultima oară în anul 2000. De altfel, au fost luate măsuri speciale pentru a putea fi audiaţi toţi cei 5.000 de martori propuşi de procurori. De remarcat că procesul începe cu mai puţin de o lună înainte de marcarea a 30 de ani de la Revoluţia Română din decembrie 1989.

Deocamdată un singur lucru este cert! Fostul preşedinte Ion Iliescu, fostul viceprim-ministru Gelu Voican Voiculescu şi general (rtr.) Iosif Rus, fost şef al Aviaţiei Militare, sunt acuzaţi de săvârşirea infracţiunilor contra umanităţii.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×