Ion Cristoiu crede că lumea din Occident nu va sta mult în casă și vor urma proteste uriașe, mai ales în SUA și Franța

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
17/03/2020, 17:23
Ion Cristoiu crede că lumea din Occident nu va sta mult în casă și vor urma proteste uriașe, mai ales în SUA și Franța
Ion Cristoiu, lumea din Occident nu va sta mult în casă

Ion Cristoiu a făcut declaraţii interesante la emisiunea Maris Tucă Show. Jurnalistul a spus că după dispariţia epidemiei de coronavirus omenirea va fi alta. Acesta se aşteaptă ca în România, în perioada de alertă, unele firme să beneficieze de mai mult ajutor decât ar trebui din partea statului.

Ion Cristoiu crede că lumea din Occident nu va sta mult în casă

Analistul politic Ion Cristoiu a făcut o radiografie a perioadei de epidemie de coronavirus, atât la noi în ţară, dar şi la nivel mondial. Acesta susţine că perioada de alertă din România va fi o adevărată mană cerească pentru unele firme, iar că preşedintele Klaus Iohannis, ca şi Ceauşescu, va deforma realitatea, în timp ce epidemia de coronavirus va devasta economiile lumii.

După acest experiment, omenirea va fi alta. Va transpune în practică teza suveranismului lui Trump. N-a mai existat ONU, nu a mai existat Uniunea Europeană, fiecare stat s-a baricadat între propriile graniţe. Criza de coronavirus devastează economia de piaţă şi vom avea o planetă care va imita modelul chinezesc. Statul devine arbitru acum„, a declarat Ion Cristoiu în emisiunea Marius Tucă Show, potrivit mediafax.ro.

În stare de alertă. unele firme vor fi favorizate

Analistul politic Ion Cristoiu a declarat că perioada de alertă va fi una ce ceauşism pur, iar că jurnaliştii au fost scoşi din joc cu ameninţarea cu coronavirusul.

Noi nu am avut până acum stare de urgenţă. Experimentăm o stare de urgenţă. Singurul interes al ştabilor este să nu apară adevărata realitate.

Acum, statul este cel care rezolvă problemele firmelor în criză, ne întorceam la comunism, la chinezi. În acest context, este clar că unele firme vor fi favorizate, altele vor fi favorizate.

Traversăm o perioadă de ceauşim acut. Ceauşismul din ultimii ani ai lui Ceauşescu s-a definit printr-un divorţ uriaş între realitate şi ce spuneau autorităţile.

Din câte am observat eu, la noi, în ultimele două-trei săptămâni experimentăm un ceauşism. Pe jurnalişti i-a scos din joc prin ameninţarea cu coronavirus.
 
Regimul Iohannis, ca şi regimul Ceauşescu, îşi va îndrepta toate forţele către falsificarea realităţii”, a mai precizat Ion Cristoiu.

Ion Cristoiu susţine că naţiunile serioase vor ieşi în stradă şi vor face proteste împotriva măsurilor luate de către autorităţi cu privire la statul în casă. Prima naţiune care deja ar fi început să fie nemulţumită de măsurile coronavirusului ar fi Franţa.

Prima ştire ar fi că Macron s-a supărat pentru că partidul lui a fost călcat în picioare. S-a supărat şi a sărit în extrema cealaltă şi acum nu mai ai voie să ieşi pe stradă prin Franţa după ce duminică a scos oamenii la vot.

A doua ştire este că parizienii au ieşit şi arată că guvernele lumii încearcă să ţină oamenii cu forţa în case. Naţiunile serioase vor ieşi în stradă după două trei săptămâni şi îi vor răsturna cu fundul în sus şi pe Trump şi Macron pentru că omul modern nu e făcut să stea în casă. Nu poţi să stai arestat la domiciliu”, a mai spus Ion Cristoiu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×