Ion Cristoiu, atac frontal la adresa lui Nicușor Dan! „Un sfert din cap e vopsit în PNL. Și trebuie să-și rezolve problema și cu Dan Barna”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
01/03/2020, 10:17
Ion Cristoiu, atac frontal la adresa lui Nicușor Dan! „Un sfert din cap e vopsit în PNL. Și trebuie să-și rezolve problema și cu Dan Barna” GALERIE FOTO
Nicusor Dan a fost ironizat de Ion Cristoiu. Sursa foto - hepta.ro

Ion Cristoiu a lansat un atac frontal la adresa lui Nicușor Dan! Într-un top al politicienilor săptămânii, jurnalistul l-a „așezat” pe candidatul liberalilor pe locul 5. Au fost câteva lucruri care l-au nemulțumit pe Cristoiu.

Ion Cristoiu, atac frontal la adresa lui Nicușor Dan!

“Locul cinci este domnul Nicușor Dan care e sprijinit, a fost și aici țopăia precum Mircea Geoană când credea el că a câștigat alegerile, că astăzi, domnul Ludovic Orban, el, l-a anunțat că PNL va sprijini candidatura domnul Nicușor Dan.

E foarte frumos, poți să fii vesel, dar eu puneam o întrebare, ce înseamnă a sprijini? Adică a sprijini ce înseamnă și pun câteva întrebări practice: Unu, domnul Nicușor Dan are o problemă cu Dan Barna, deci trebuie să rezolve problema lui Dan Barna că Dan Barna nu ar vrea să fie el candidat.

„Un sfert din cap e vopsit în PNL. Și trebuie să-și rezolve problema și cu Dan Barna”

Are o problemă cu Vlad Voiculescu. Bun, deci l-a chemat azi domnul Orban care, până acum împreună cu președintele, au susținut într-una că PNL trebuie să aibă candidat, domnul Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte a venit la Antena 3, eram eu în direct, și, sigur, a fost destul de politicos, și l-am întrebat și a spus următorul lucru, textual: mai țineți minte?

Așa a zis. , el, că e pe primul loc, da? Deodată domnul Orban l-a chemat sau l-o fi sunat și a zis ”vă sprijinim”, deci asta înseamnă că PNL renunță la propriul candidat da?

E vorbă, nu se va îndeplini nimic pentru că domnul Orban trebuie să obțină decizia partidului. Da, ce înseamnă o sprijinire? În momentul în care ești candidatul PNL, între tine și PNL se creează o legătură, nu știu, te duci acolo. Deci, prima întrebare, să ne răspundă domnul Nicușor Dan: PNL va plăti la televiziuni campania electorală pentru Nicușor Dan? Întrebare.

Doi, PNL, doamna Violeta Alexandru, care murea să fie ea candidat, i-a promis și domnul Orban, va pune în funcțiune mașinăria PNL-istă de București să îl voteze pe domnul Nicușor Dan?

Trei, în campania electorală, Nicușor Dan se va prezenta ca fiind PNL-ist? În momentul în care eu am un candidat, la care eu sunt PNL și vâr bani că totuși consum, da? Vreți să-mi spuneți mie că domnul Nicușor Dan va face ce vrea el?

Adică care e afacerea PNL-ului în cazul ăsta? Nu mai au candidat și îl sprijină pe Nicușor Dan ca să o bată pe Firea. Dacă o bat pe Firea care este afacerea? Ațiînțeles? Ce câștigă?

Păi, nu, ce câștigă ei? A, câștigă dacă domnul Nicușor Dan, potrivit unei înțelegeri, nu știu, un sfert din cap e vopsit în PNL. Mai țineți minte povestea cu Diaconu? Că n-au câștigat nimic”, a explicat Ion Cristoiu.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×