Ioana Șulea, campioană mondială la bikini fitness! Te cucerește de la prima vedere!

Claudiu Ilie    Maria Cristina   
în Stiri mondene
05/07/2018, 10:02
Ioana Șulea, campioană mondială la bikini fitness! Te cucerește de la prima vedere! GALERIE FOTO

Pe unde apare ea, bărbaţii întorc capul, indiferent dacă sunt însoţiţi de consoarte, sau nu. Impune respect, mai ales când apare în costum de baie! Vorbim despre Ioana Şulea, o tânără de 21 de ani din Târgu Mureş, care s-a impus în concursurile de bikini fitness, cea mai sexy ramură a culturismului! VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Este campioană europeană și mondială la bikini fitness, iar în țară a câștigat cam tot ce era de câștigat. Cu alte cuvinte, momentan, chiar nu are concurență. Și la cum arată, este normal.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Citește și Cât de sexy este! Cum a apărut vedeta în mijlocul străzii. Paparazzii au fotografiat TOT 

Citește și CE ONOARE A fost desemnată vedeta cu cel mai sexy posterior din lume! Dar să vezi cum arată fără haine 

Ioana Șulea, campioană mondială la bikini fitness. În țară a câștigat toate premiile

Muşchii îi sunt definiţi şi încordaţi numai pe scenă, iar în rest arată normal….ca orice alt fotomodel de talie internațională. Blondina este o adevărată apariție, iar pe unde se duce este cea mai frumoasă femeie din încăpere! Frumoasa Ioana este implicată și în domeniul frumuseții. Aplică unghii cu gel, la nivel de artist chiar! Dovadă stau pozele postate de ea pe Facebook.

Închide ×