Cât de sexy este! Cum a apărut vedeta în mijlocul străzii. Paparazzii au fotografiat TOT

Filon Stan  
înFemei frumoase
29/11/2017, 17:16
Cât de sexy este! Cum a apărut vedeta în mijlocul străzii. Paparazzii au fotografiat TOTGALERIE FOTO

Bella Hadid, fiica omului de afaceri palestilian Muhamed Hadid, care a fost aleasă ”Modelul anului” şi-a lăsat fanii cu gura căscată! Frumoasa brunetă a apărut în public într-o rochiţă lungă cam cât o…bluză!

Tânăra de 21 de ani a ieşit la plimbare cu prietena sa la fel de celebră Hailey Baldwin. Cele două au întors toate privirile trecătorilor, ba, mai mult chiar şi pe al trecătoarelor!

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Bella Hadid a ieşit pe stradă într-o rochie cât o bluză!

Frumoasa a ieşit la plimbare pentru a uita, probabil de boala care o macină! Suferă de o boala Lyme, însă nicio clipa nu a lăsat să se vadă lucrul acesta. Dimpotriva, strânge din dinţi şi arată mereu ca o profesionistă. Bella Hadid a scăpat, în sfarsit, de statutul de „soră mai mică a lui Gigi Hadid”, adevăratul superstar al familiei. Chiar daca nu a ajuns încă la popularitatea surorii sale, Bella este un nume de referinţă în modelling.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×