CE ONOARE A fost desemnată vedeta cu cel mai sexy posterior din lume! Dar să vezi cum arată fără haine

Ionuţ Cataramă   
în Monden
22/10/2017, 23:36
CE ONOARE A fost desemnată vedeta cu cel mai sexy posterior din lume! Dar să vezi cum arată fără haine GALERIE FOTO

Summer Ray are doar 21 de ani, însă are deja lumea la picioare, fiind desemnată în 2017 vedeta cu cel mai sexy posterior de pe întreaga planetă. O adevărată onoare, însă una pe deplin meritată!

CLICK PE GALERIA FOTO SUS PENTRU IMAGINI Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Considerată unul dintre cele mai apreciate fotomodele din lume, Summer a devenit cunoscută în urmă cu câţiva ani, pe Instagram, unde a ajuns să aibă peste 15 milioane de subscriberi, care îi accesează zilnic fotografiile. Şi au ce vedea!

Desemnată poseseoarea celui mai sexy posterior din lume, americanca de 21 de ani nu a fost ferită de controverse, fiind acuzată în dese rânduri că dosul ei nu este natural, ci rezultatul unei intervenţii chirurgicale. A infirmat categoric aceste supoziţii, susţinând că este vorba despre o dietă echilibrată şi, mai ales, de ore în şir petrecute zilnic la sală.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×