Ioana Ignat este din nou singură. Cântăreața se axează pe muzică: ”Nu am avut timp să sufăr”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
07/02/2020, 15:26
Ioana Ignat este din nou singură. Cântăreața se axează pe muzică: ”Nu am avut timp să sufăr”
Ioana Ignat a pus punct relației cu chitarisul Tudor. Sursa foto: Instagram.com

Ioana Ignat s-a despărțit de chitaristul Tudor după doi de relație, dar artista spune că nu a stat prea mult să plângă în urma ruperii legăturii amoroase. Cântăreața a mărturisit că a lăsat totul în urmă și se concentrează tot mai mult pe cariera sa muzicală.

Cântăreața Ioana Ignat s-a despărțit de iubitul ei, Tudor

După o relație care a durat doi ani și a fost ținută departe de ochii lumii, Ioana Ignat și iubitul ei Tudor au decis să pună punct. Cântăreața în vârstă de 21 de ani susține că decizia de a pune capăt relației amoroase a fost una de bun augur, dar nu a mărturisit care sunt motivele care au dus la despărțire.

Artista originară din Botoșani a adăugat că nu a suferit prea tare și s-a pus repede pe picioare. Ioana vrea să se concentreze pe muzică și visează să ajungă anul acesta în trending cu piesele pe care urmează să le scoată în perioada următoare.

„E cel mai uşor să te dezîndrăgosteşti. Atunci când văd că nu faci nimic bun… Nu am avut timp să sufăr. Nu am simţit vreo durere. Au fost momente de conştientizare şi am zis că trebuie să mă ocup de mine. Vreau să fiu tot anul în trending”, a povestit vedeta în cadrul emisiunii „Răi Da Buni”.

Ioana Ignat a slăbit mult în urma despărțirii de Tudor

Cântăreața a povestit că nu a avut o perioadă tocmai bună, dovadă faptul că a slăbit, dar a reușit să treacă peste acest episod. Ioana a mărturisit că cel mai important pe care l-a făcut a fost să distingă binele de rău. Totodată, artista a mai precizat că nu mai vrea să trăiască în trecut.

Am slăbit tare. A fost un haos în viața mea. M-am dezîndrăgostit, atât timp cât pui în balanţă lucrurile şi îţi dai seama ce este pozitiv şi negativ. Nu pot să stau sa mă gândesc la toate lucrurile şi atunci mă trezesc că trebuie să mă desprind.

Nu vreau să am grija de nimic, nu am nevoie de un bărbat doar pentru că eu sunt o femeie”, a mai adăugat Ioana Ignat, potrivit sursei menționate.

Cum s-au cunoscut Ioana și fostul iubit, Tudor

Ioana Ignat și Tudor s-au întâlnit pentru prima oară la studioul de înregistrări, iar ceea ce i-a legat pe cei doi tineri a fost pasiunea pentru muzică. La scurt timp chitarisul și artista moldoveancă au început să lucreze împreună, Ioana fiind cea care a confirmat că formează un cuplu cu Tudor.

„E iubitul meu. E prima dată în viaţa mea când îmi asum o persoană lângă mine în public. La studio, acum vreo 2 ani (n.r. s-au cunoscut). Totul s-a întâmplat prin muzică…

Am mai avut o tentativă, dar acum e stabilă situaţia… Nu putem să nu ne afişăm. Avem câteva luni. Am încercat să o ascundem, dar nu s-a putut.  Sunt multe sacrificii pe care le faci… Sunt foarte detaşată”, spunea vedeta în urmă cu mai bine de jumătate de an, relatează click.ro.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×