Cu cine se iubeşte Cleopatra Stratan! Este un cântăreţ cunoscut de la noi

Dan Suta   
în Stiri mondene
19/12/2019, 09:46
Cu cine se iubeşte Cleopatra Stratan! Este un cântăreţ cunoscut de la noi GALERIE FOTO
Cleopatra Stratan are iubit! Sursa foto: Instagram

Cleopatra Stratan nu mai e de ceva vreme acea copilă care îl aștepta pe Ghiță. Se pare că fiica lui Pavel Stratan l-a găsit deja și îl cheamă… țineți-vă bine… Edward Sanda!

Cleopatra Stratan se iubește cu Edward Sanda

Greu de crezut, dar cei doi artiști sunt împreună, iar relația lor s-a construit treptat, după ce au început să colaboreze pe plan muzical.

Cleopatra îi dedică acum fiecare vers artistului pe care l-a scos în relief pe plan muzical celebrul Randi, fost membru al trupei MoRandi. (Pentru a vedea imagini cu cei doi, accesează galeria foto a articolului)

Edward și Cleo apar tot mai des împreună

„Mesajul piesei, care mi-a plăcut de la prima audiție, e foarte clar și scurt: „Pupă-mă!”. Este vorba despre băieți timizi, care nu știu cum să cucerească o fată și apelează la lucrurile scumpe care ar putea-o impresiona și despre fetele care au nevoie de sentimente reale pentru a fi cucerite”, spunea Cleopatra Stratan în urmă cu ceva timp, scrie unica.ro.

Iubitul Cleopatrei Stratan, Edward Sanda, a devenit cunoscut în urma hit-urilor „În palma ta” și „Doar pe a ta” și a colaborat până acum cu mai mulți artiști importanți de la noi precum Andrei Ropcea sau Ioana Ignat.

De altfel, cu Randi (Andrei Ropcea), Edward este foarte bun prieten și lucrează împreună pentru firma de care fostul solist de la Morandi este tare mândru, casa de producție Famous Production.

Nu știm dacă artista de peste Prut a primit binecuvântarea tatălui ei, chitaristul Pavel Stratan, dar e foarte posibil ca acesta să nu se fi împotrivit și să îi placă de ”ginere” de vreme ce amândoi apar tot mai des împreună și postează fotografii pe rețelele de socializare.

Edward nu a făcut deocamdată nicio declarație despre noua lui relație, însă nu se ferește să se afișeze cu interpreta care a revenit în forță pe piața muzicală după succesul „Ghiță”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×