Cleopatra Stratan, cea mai îndrăzneaţă apariţie. Fanii au rămas uimiţi când au văzut cât de sexy a pozat FOTO

Bogdan Solomon  
înStiri mondene
18/12/2019, 22:12
Cleopatra Stratan, cea mai îndrăzneaţă apariţie. Fanii au rămas uimiţi când au văzut cât de sexy a pozat FOTOGALERIE FOTO
Cleopatra Stratan a făcut-o uitată pe tânăra care suspina cândva după al său Ghiță. Sursa foto: stirescu.ro

Nu mai încape îndoială, Cleopatra Stratan a reușit să o facă uitată pe fetița inocentă care suspina după Ghiță în cea mai îndrăgită melodie a sa. La cei 17 ani ai săi, fiica lui Pavel Stratan este o domnișoară în toată regula și nu ezită să posteze în ipostaze care mai de care mai provocatoare.

De altfel, cea mai recentă fotografie a tinerei artiste i-a pus pe jar pe fanii din mediul online, aceștia mărturisind că au reușit cu mare dificultate să o recunoască (Vezi IMAGINEA in Galeria Foto).

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Cleopatra Stratan în cea mai îndrăzneață ipostază de până acum. A încins atmosfera pe rețelele de socializare

Cu toții au avut, însă, numai cuvinte de laudă la adresa Cleopatrei și au căzut de acord că aceasta este cea mai îndrăzneață apariție a sa. Purtând o rochie decupată pe un picior și „accesorizată” cu un decolteu extrem de generos, frumoasa cântăreață le-a mărturisit celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare că a spus Adio copilei de odinioară.

Because I am a lady (n.r. Pentru că sunt o femeie/o doamnă)”, a scris Cleopatra Stratan în dreptul fotografiei postate pe contul său de Instagram.

În scurt timp, prietenii au asaltat-o cu like-uri și comentarii, majoritatea laudative la adresa ipostazelor îndrăznețe pe care nu ezită să le adopte în ultima vreme.

„Nu mă gândesc la băieți”

Cu toate că nu duce lipsă de admiratori, fiica lui Pavel Stratan nu are de gând să-și deschidă prea curând inima unei noi iubiri, după „despărțirea” de Ghiță, personajul celui mai cunoscut și apreciat cântec al său

Nu am simțit dezavantaje că sunt cunoscută. Nu mă gândesc la băieți, am multe planuri de viitor în minte și sunt foarte ocupată cu lansările, școala, muzica.

Nu simt că e acum momentul. Toate la timpul lor. Școala este pe primul loc. Sunt la liceu acum, clasa a X-a, așa e în Moldova.”, a dezvăluit cu sinceritate Cleopatra Stratan într-un interviu acordat recent.

La cei 17 ani ai săi, tânăra încearcă să-și definească propriul stil vestimentar, iar tatăl său nu are nimic împotrivă.

„Optez pentru stilul clasic și natural, asta ă caracterizează. Tatăl meu nu este gelos, nu este supărat deloc pe mine pentru cum mă îmbrac, chiar mă susține foarte mult.

Are tot timpul încredere în mine că pot să iau singură deciziile corecte, mai ales când vine vorba despre vestimentație. Este tare mândru de fiecare etapă a creșterii mele, întotdeauna a fost, iar eu mă bucur foarte mult de lucrul acesta”, a mai spus frumoasa artistă.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×